Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujrakezdesnel h alljak a kapcsolathoz ha megakarom kinlasztani, h visszaadjam a sok lelkiszenvedest amit adott?
Beletettem mindent ebbe de ő csak hazudozott kibasznalt hitegetett. Az en dolgaim kereseim lesoporte. Szakitani nem mert. Igy nekem kellett.
Csak en is ilyen helyzetbe akarnam hozni ha visszajon h en nem teszek bele semmit a kapcsolatba, poker arc erzelmi erhetetlenseg hogy erezze h o kapart utannam de csak ez jutott neki. Majd miutan kapart kemenyen kozlom h keves ez nekem szakitsunk
6: Nem fog sikerülni amit akarsz, ahogy magad is írtad, rutinos hazudozó a barátod, ki tudja hány nőt hülyít melletted, így nem fogod tudni ilyen módon megsérteni.
Mit tudsz tenni? Zárd le, zavard el az életedből és keress normális párt, akivel boldog lehetsz. Teljesen felesleges időt, energiát és stresszt áldozni valakire, akivel korábban se működött, hidd el, semmit se nyersz azon, ha neki rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!