Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujrakezdesnel h alljak a kapcsolathoz ha megakarom kinlasztani, h visszaadjam a sok lelkiszenvedest amit adott?
Figyelt kérdés
Csak azert kezdenem vele ujra h kihasznaljam majd eldobjam h szarul essen neki es hoppon maradjon. Szenvedjen mint a kutya#visszaadás #Megkinlaszt
okt. 6. 21:59
11/14 anonim válasza:
Normális, hogy ilyen gondolataid vannak, viszont nem érdemes vele foglalkoznod, mert magadat mérgezed. A bosszú visszaüt és ugyanolyanná válsz, mint ő. Engem is rendesen átvertek és kidobtak a saját gyerekével együtt. Egy időben nekem is azon járt az eszem, hogy tudnám tönkretenni őt és az új kapcsolatát. Rájöttem, hogy az tönkremegy magától, nekem csak hátra kell dőlnöm. Mire tényleg kinyírták egymást, akkor én már rég más utakon jártam, pedig hónapokig nyomult rám.
Egy êleted van, magadra kell koncentrálnod. Egyszerűen sajnáld, aki bánt téged.
12/14 anonim válasza:
Hídd el a Maunika showba, oszt kínlaszd meg, hogy a rák egye ki a csicska parasztot, dikk!
13/14 anonim válasza:
Nem megy a sajnálat. Olyan fajdalom van bennem, hoogy levegőt alig kapok.
14/14 anonim válasza:
Jó dolog a bosszú, ha megérdemelt, viszont pl a nárcisztikusok is ezt érzik, hogy őket mennyi sérelem érte, már azt se tudják kitől, mindig arra vetítik aki a szemük előtt van, ezért féltékenykednek vádaskodnak bosszút állnak fiktív dolgokon amik meg se történtek, vagy belemagyaráznak valamit. Ha olyan vesz elégtételt akinél 100% jogos, az rendben van, ha nem túl erős az elégtétel. Na de a nagyon sok nárci az inkább ne bosszulgasson már így is épp elég bajt okoznak ahol tudnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!