Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon az exem miért tűnik fel 1-1,5 havonta hogy érdeklődjön irántam miután elhagyott másért?
Azt tanácsolom, tiltsd. Mindenhonnan. Sakkban tart. Azt akarja, hogy véletlenül se tudjál rajta túllépni. Tartalék vagy neki. Velem is hónapokig csinálta az exférjem. Tartotta bennem a reményt, közben meg azzal volt, akivel csalt engem. Egyszer kiderükt, hogy találkoztam egy pasival. Ordított velem és minden k*vának elhordott. Ekkor már több hónapja kidobott. Erőt vettem magamon és már csak a gyerekkel kapcsolatban tárgyalok. Az apját is rámküldte könyörögni.
Csak magaddal foglalkozz. Én teljesen kivirultam, fogytam és boldog vagyok a párommal (akiről egyébként nem tud). Ő pedig szenved a csodálatos kapcsolatában, mert nincs más neki.
Szedd össze magad és hagyd a francba.
Számtalan oka lehet, de inkább magadat kellene megkérdezned, hogy miért nem tiltod a búsba?
Telefonszámot, sms-t, akármit lehet szűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!