Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kell elteljen hogy a nő is érdeklődjön a férfi iránt?
Igazábol arra gondolok hogy férfiként a jelenlegi kiszemeltemmel mindig én kezdek beszélgetést, eldumálgatunk, de néha nem érzem felőle azt a külonosebb érdeklodést.
Volt már rá példa hogy ő kezdte a beszelgetést vagy ő irt teljesen váratlanul de elég ritka az ilyen.
Ez egyfajta elvárás, hogy protokollszeruen mindig a férfi kezd beszélni vagy irni?
"Mennyi idő kell elteljen hogy a nő is érdeklődjön a férfi iránt"
Semennyi. Tapasztalatom szerint csak nagyon ritka esetben van az, hogy ehhez idö kell. Életemben kb. kétszer volt ilyen. Az egyiknél a pokolba kívánt, amikor ezt realizáltam, hirtelen nem kerestem többet.
Utána kezdett el rohanni utánam.
A többi esetben vagy azonnal érdeklödött. Söt, volt olyan, hogy láttam valakin, hogy nem közömbös, de egyéb okok miatt még nem volt lehetöségem viszonozni, aztán meg már késö volt, mire szabad voltam.
Sok nö nem szereti, ha valaki töketlenkedik, amikor ö egyértelmü jelt ad.
Én nem tapadok soha, mert bárki bármit mond, ezt a férfiak a VALÓSÁGBAN egyáltalán nem értékelik, sőt.
Ha tetszik valaki, akkor megvárom, hogy vegye fel velem a kapcsolatot, és akkor érdeklődően befogadom a megkeresését, de ennyi.Ha nem keres, akkor nem kell neki a nő, ez ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!