30 éves sportos férfi ismerkedne valakivel?!
30 éves ffi vagyok,vagyonnnal,lakással(3hónap múlva kész)teljeskörű felújítással,keresne párt hasonló értékrenddel,bulizni,kicsapongani szeretek,de állandó anyagi bevételem van emellett)
normális igényes korombeli nő szóba áll a magam fajtával?
"vagyonnnal,lakással"
Lol, ha olyan nőt keresel, akit ezzel akarsz lenyűgözni, akkor biztos szép pár lesztek! :D
Nekem eszembe nem jutna azzal menőzni, hogy hol és mekkora kecóm van, milyen kocsival járok, milyen telefonom van.
Aki ezekkel villog, az csak "valamit" kompenzálni akar...
"bulizni,kicsapongani szeretek" Erre csak úgy röpülni fognak a korodbeli nők tesa"
nem azért írtam bratyesz de akinek egy kis italozás vagy egy jó füstölgés nem fér bele és a többi azzal minek hova
A megfogalmazással volt a gond, "kicsapongás" kifejezés erőteljesebb bulizást, lerészegedést takar, ami taszító lehet sokak számára így első olvasatra. De csak segítő szándékkal írtam, nem beszólásból.
Ezért kell bulikban ismerkedned. Akit ott ismersz meg, annak jó eséllyel belefér a hétvégi bulizgatás, stb.
jobb egy megromlott kapcsolatban gyotrodni mint egyedul megdogleni en azt mondom,nincs szarabb es szomorúbbb a magánynállll.
Nektek mennyi idő volt mire a leghosszabb és legkomolyabb parkapcsolatotokon túl lendültetek nekem ez most 13 év volt,vagy talaltatok mast
"most vagyok eloszor egyedul eletemben"
vs.
"Nektek mennyi idő volt mire a leghosszabb és legkomolyabb parkapcsolatotokon túl lendültetek nekem ez most 13 év volt"
Ezt a két részt nem értem, vagy csak figyelmetlen voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!