Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon az exem miért tűnik fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon az exem miért tűnik fel 1-1,5 havonta hogy érdeklődjön irántam miután elhagyott másért?

Figyelt kérdés
bezzeg az első hónapokban mikor emiatt a padlón voltam meg le sem sz-rta a fejem
okt. 6. 20:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hogy megtudjai van veled.
okt. 6. 20:14
 2/16 A kérdező kommentje:
de minek akarja megtudni mi van velem?
okt. 6. 20:19
 3/16 anonim ***** válasza:
10%
annak sok oka lehet azt mi nem tudhatjuk lehet hogy újra össze akar jönni veled de az is lehet hogy csak azt akarja látni hogy mekkorát szívsz
okt. 6. 20:20
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Valószínűleg nem úgy jött össze a vváltás, ahogy gondolta, vagy csak bűntudata van a szakítás miatt. Vagy ezerféle dolog lehet... mit mondott mikor rákérdeztél? Vagy nem szoktál reagálni rá?
okt. 6. 20:24
 5/16 A kérdező kommentje:
A történtek után nem nagyon van humorom vele társalogni, de egy alkalommal visszaírtam miért érdekli, annyit irt, mert arra gondolt mi lehet velem, ebből nem lettem okosabb mit akar.
okt. 6. 20:29
 6/16 anonim ***** válasza:
56%
Lehet egyszerűen tényleg csak érdekli mi van veled 🤷🏻‍♀️.
okt. 6. 20:38
 7/16 A kérdező kommentje:
de miért érdekli? és miért nem akkor érdekelte amikor elhagyott több év után és más oldalán kötött ki? akkor miért nem érdekelte mikor magyarázat nélkül hagyott itt a másik miatt? most miért kezdte el hirtelen érdekelni?
okt. 6. 20:45
 8/16 anonim ***** válasza:
70%
Látni szeretné hogy mennyire megszivtad.
okt. 6. 20:46
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Ne legyel buta. Nem lett jobb a masik. Rad vagyik de latja a tavolsagtartast. Varja a megfelelo pillanatot.
okt. 6. 23:08
 10/16 A kérdező kommentje:

Hát azt várhatja!

Azt gondolja ezek után amit tett velem még elérhet nálam bármit is?

okt. 6. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!