Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megis mit gondolnak a fiuk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megis mit gondolnak a fiuk, mas lanyokkal is igy van ez?

Figyelt kérdés
Az eletemben volt 3 szexpartnerem. Nem valtunk el haragban egyikkel se teny, de lezartuk. Evek elteltevel, vagy minimum tobb honap utan mind 3 volt h megkeresett. Ilyenkor mire szamitanak? H a lanyok rajuk varnak?
okt. 1. 13:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sztem semmi baj a szexkapcsolattal. Jo volt az akkor amikor volt. Csak en ha nem talalkozok honapokig vkivel mar nem vagyom ra utana. Eszembe sem jutott volna megkeresni vmelyik fiut. Persze biztos az van h ok nem talalnak hirtelen mast. De ettol meg meginkabb nem lenne kedvem hozza. :-D
okt. 1. 16:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Anno is csak azért kellettél nekik, mert nem volt más hirtelen. Engem személy szerint megalázna még a gondolat is, hogy arra vagyok jó hogy egy idegen pasi belém élvezzen. Amennyiben neked ezzel nincs problémád, akkor probléma sincs, a zsák megtalálta a foltját. Az elköteleződés nélküli dolgokat ne nevezzük kapcsolatnak, az csak jobb esetben kölcsönös használat. Ha te mint nő ezt megengedted, neked ezzel nem volt problémád, akkor most miért értetlenkedsz? A dugi pajtásod ingyen rádmászna jelenleg is, annyira komoly csávó hogy senkinek nem kell, férfiasság nulla, te meg pont azonos szinten mozogsz vele. Gondolta ha régen megdurranthatott, akkor most is.
okt. 1. 17:44
 13/14 A kérdező kommentje:
Huu te nagyon haragszol az emberekre ugy latom.:D a szexkapcsolatom arrol szolt h kolcsonosen jol ereztuk magunkat egymassal. Ez igy korrekt is volt. Nekem csak az eltelt idovel van problemam, meg kicsit az jott le ezzel h azt hiszik egy lany evek elteltevel is rajuk vagyik. De ezzel sincs baj megprobaltak es pont. :)
okt. 1. 18:57
 14/14 anonim ***** válasza:
10 nagyon jókat írt! Egyetértek 100%!
okt. 2. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!