Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a mémről, ami a 30-as férfiak és nők gondolkodását figurázza ki?
Dehogy szakítottál, soha nem volt nőd. Folyamat teszed fel a kérdéseidet. Várj tudom, első kérdés volt, tegnap tudtad meg, hogy létezik az oldal.
És te vagy a példa rá meg a nővérkéd. Szánalom.
Te aztán rendesen besértődtél.
De nem érdekel. Ugyanolyan elvakult vagy, mint haver, aki most arról akar meggyőzni, hogy a kvantummechanika támogatja a para dolgokat. Randiznozok kellene.
Még valami: az oldalt valószínűleg régebb óta ismerem, mint te, mivel nagyrészt itt élem az életem, hosszú ideje. Személyesen is ismertem több kommentelőt is innen, én nem anonim módon érintkeztem a tagokkal. A mentorom, aki tanított engem, itt kommentelt. Több barátnőm is volt erről az oldalról, ebből a rovatból is. Nagyrészt ennek az oldalnak köszönhetem azt is, hogy tudok haladni a tanulmányaimban, mivel itt találtam olyan embereket, akik segítenek nekem. Ezért nem buktattak meg a vizsgámon sem.
Szóval az oldalhoz, és a kommentelőkhöz való viszonyom jóval mélyebb annál, mint te hiszed. Egyébként arra is tudnék tippelni, hogy te ki vagy, (a stílusod alapján) bár valószínűleg keverlek mással.
Na, ennyit erről.
Innentől azt gondolsz, amit szeretnél.
12.
Akikre te gondolsz azok az X generációsok, a "boomer" generáció tagjai nem nagyon aktívak az interneten, korukból adódóan. 1960-1980 az X generáció, a legtöbb "ősi internet poén" tőlük ered, illetve még az Y generáció elejétől.
A boomer generáció az meg ugye 1945-1960, őket egyedül "Itt a szerencseangyal, osszad meg és sok pénzed lesz" jellegű megosztásokat látok. "MEG CSUPA NAGYBETŰVEL BEÍRT NÉVNAPI ÜDVÖZLETEK ÁLDJON MEG TITEKET AZ ÚR SOK SZERETETTEL"
Nagyon rosszul van használva a kifejezés, bírom amikor 16 éves arcok a 20 évesre már ezt a jelzőt aggatják, holott valójában ez ténylegesen "boomer" ember 64-79 éves. Kiindulási alap, hogy én is Y generáció vége vagyok, de még az apám se boomer a maga '60-as évek eleji születésével.
Kicsit olyan ez a szó, mint itt az incel. Van ugyan egy eredeti jelentés, de ha akarjuk, akkor éppen nem azt jelenti, csak úgy dobálózunk vele, sima sértésként.
11.
Ezt aláírom, ráadásul erre meg is van az okuk. De sokkal öntudatosabbak, büszkébbek, mint az Y generáció. A többségük nem fog szülőkkel élni sokáig, míg az Y-ból elég sokat ismerek, akiknél ez a helyzet. Ha belegondolok 0 kilátása van a legtöbbnek, a többiek is leginkább csak mákoltak egy örökölt lakást, és ha épp sikerült egy jobb kapcsolat, akkor már talán van annyi pénz, hogy fentartsák. Csak nem szabad belegondolni a holnapba.
A Z generációsok meg már 5 évesen "imázsépítéssel" voltak elfoglalva (ezért is boldogtalanabbak), de sikeresebbek is lesznek, mint az Y.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!