Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a mémről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a mémről, ami a 30-as férfiak és nők gondolkodását figurázza ki?

Figyelt kérdés
[link]
szept. 29. 20:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
27%

6

Minden kutatás azt hozza ki, hogy a Z generáció a legboldogtalanabb. Szóval cseszhetik a digitális bohóckodást, valószínűleg pont az az oka.

szept. 29. 20:54
 12/26 anonim ***** válasza:
32%
Lehet, hogy 20 évvel ezelőtt ezt igaznak hitték, és akkor vicces volt ez a boomer poén, de nem nagyon nézett körül ma, aki ezt megszerkesztette.
szept. 29. 22:13
 13/26 anonim ***** válasza:
41%
Bár 20 évvel ezelőtt már volt Szex és New York meg Bridget Jones, szóval ez tényleg jó régi lehet.
szept. 29. 22:14
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Csak sejtem hogy a férfiaké helyes lehet, de hogy a nőké így van, az 1001%. Én is ennyi idősen, sőt már korábban is, csak arra tudtam gondolni a nap minden percében, hogy hogy lesz így gyerekem, ki fogok futni az időből.
szept. 29. 22:22
 15/26 anonim ***** válasza:
14, én meg soha nem akartam gyereket. Te nem az összes nő vagy. Mert rád igaz valami, és véletlenül nő vagy, az nem jelenti azt, hogy minden nőre igaz.
szept. 29. 22:27
 16/26 A kérdező kommentje:

Kicsit utána néztem annak, amit írtatok.

Úgy tűnik, erőltetett értelmezése az a képnek, hogy 20 évvel ezelőtti állapotokat takar. Elég volt pár másodperces böngészés, és máris megtaláltam ezeket itt:

[link]

[link]

[link]

Ezek a linkek arra mutatnak rá, hogy a nőkben bizony erősen benne lehet a "kifutok az időből" gondolat, amit a cikkírók tévhitnek tüntetnek fel. De itt nem az a lényeg, hogy ez tévhit-e vagy sem, hanem az, hogy számos nő gondolkodik ezen, erre mutatnak rá ezek az írások.

Ami a 30-as férfiakat illeti (most nem számítva az inceleket), a valóság szintén ezt a laza, bolondos, szinte már éretlen hozzáállást mutatja. Nők panaszkodnak is, hogy nincs komoly pasi. Nem igazán érdekli őket a biológiai óra, pedig a sperma minősége is romlik egy idő után, szal legalább annyira aggódhatnának, mint a nők.

Az ember hihetné, hogy a videójátékokból egy idő után kinő, de lám, még így is vannak 30 feletti férfi gamerek:

[link]

A fenti hozzáállások rajtam (férfi) meg tesómon (nő) is megfigyelhető.

Szóval szubjektív véleményem szerint tehát a karikatúra helytálló. Ha nem is mindig, de általában igen.

Ettől függetlenül tiszteletben tartom mások véleményét.

Köszönöm a szavazatokat és a kommenteket.

szept. 30. 04:33
 17/26 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem így van, de ez érthető, hiszen a férfiak nagyon sokáig nemzőképesek maradnak, de a nők a 40-es éveikre már nem lesznek termékenyek.
szept. 30. 08:23
 18/26 anonim ***** válasza:
44%

Ja, nem kellett igazi válasz, csak nincs csajod, és ezzel fenyegeted a nőket?

Plusz hozta a tudományos cikkeket... stylemagazin... életemben nem hallottam annyi csajmagazinról, mint amit itt incelek linkelgetnek.

szept. 30. 09:46
 19/26 anonim ***** válasza:
57%
Mindkettő elég erősen általánosító a nemekre nézve.
szept. 30. 10:33
 20/26 A kérdező kommentje:

Nincs csajom, mivel most vagyok túl egy fájdalmas szakításon, de ennek mi köze a kérdéshez?

Tehát megint eljutottunk arra a szintre, hogy aki a nőkkel kapcsolatban kritikát fogalmaz meg, az incel? 😃😅

Az, hogy a mém nem csak a nőket cikizi, hanem a férfiakat is, nem számít.

Hogy én fenyegetném a nőket? LOL. Nem nem tudom, honnan vetted ezt a hülyeséget. 🥶

Én tudok magamon, meg a nememen is nevetnio

Ezt a mémet amúgy anyámnak is átküldtem, ő is röhögött rajta.

Ha te nem tudsz, akkor kerüld a szarkasztikus tartalmakat, amik mindenből viccet csinálnak, ennyi.

Ezt a topikot sem kellett volna megnyitnod.

szept. 30. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!