Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a mémről, ami a 30-as férfiak és nők gondolkodását figurázza ki?
6
Minden kutatás azt hozza ki, hogy a Z generáció a legboldogtalanabb. Szóval cseszhetik a digitális bohóckodást, valószínűleg pont az az oka.
Kicsit utána néztem annak, amit írtatok.
Úgy tűnik, erőltetett értelmezése az a képnek, hogy 20 évvel ezelőtti állapotokat takar. Elég volt pár másodperces böngészés, és máris megtaláltam ezeket itt:
Ezek a linkek arra mutatnak rá, hogy a nőkben bizony erősen benne lehet a "kifutok az időből" gondolat, amit a cikkírók tévhitnek tüntetnek fel. De itt nem az a lényeg, hogy ez tévhit-e vagy sem, hanem az, hogy számos nő gondolkodik ezen, erre mutatnak rá ezek az írások.
Ami a 30-as férfiakat illeti (most nem számítva az inceleket), a valóság szintén ezt a laza, bolondos, szinte már éretlen hozzáállást mutatja. Nők panaszkodnak is, hogy nincs komoly pasi. Nem igazán érdekli őket a biológiai óra, pedig a sperma minősége is romlik egy idő után, szal legalább annyira aggódhatnának, mint a nők.
Az ember hihetné, hogy a videójátékokból egy idő után kinő, de lám, még így is vannak 30 feletti férfi gamerek:
A fenti hozzáállások rajtam (férfi) meg tesómon (nő) is megfigyelhető.
Szóval szubjektív véleményem szerint tehát a karikatúra helytálló. Ha nem is mindig, de általában igen.
Ettől függetlenül tiszteletben tartom mások véleményét.
Köszönöm a szavazatokat és a kommenteket.
Ja, nem kellett igazi válasz, csak nincs csajod, és ezzel fenyegeted a nőket?
Plusz hozta a tudományos cikkeket... stylemagazin... életemben nem hallottam annyi csajmagazinról, mint amit itt incelek linkelgetnek.
Nincs csajom, mivel most vagyok túl egy fájdalmas szakításon, de ennek mi köze a kérdéshez?
Tehát megint eljutottunk arra a szintre, hogy aki a nőkkel kapcsolatban kritikát fogalmaz meg, az incel? 😃😅
Az, hogy a mém nem csak a nőket cikizi, hanem a férfiakat is, nem számít.
Hogy én fenyegetném a nőket? LOL. Nem nem tudom, honnan vetted ezt a hülyeséget. 🥶
Én tudok magamon, meg a nememen is nevetnio
Ezt a mémet amúgy anyámnak is átküldtem, ő is röhögött rajta.
Ha te nem tudsz, akkor kerüld a szarkasztikus tartalmakat, amik mindenből viccet csinálnak, ennyi.
Ezt a topikot sem kellett volna megnyitnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!