Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a gondolkodás mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a gondolkodás mennyire elfogadható? 30F

Figyelt kérdés
Amikor szokták kérdezni, miért nincs barátnőm, azt szoktam válaszolni, nem jött össze olyannal akivel szerettem volna, olyannal meg nem kezdek aki nem vonz. Sokak szerint miért lenne muszáj leadni az igényeket, csak azért hogy ne legyen egyedül? Nekem így is jó, ha nincs olyan akivel élvezném az együtt töltött időt, akkor jobb egyedül. Ez valóban problémás vagy kirívó eset?
2024. máj. 5. 13:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
30 éves fejjel mit érdekel még mindig ennyire mások véleménye?
2024. máj. 5. 13:23
 2/12 anonim ***** válasza:
30%

Nem értik hogy neked hogy lehet elég a marokmarcsa

A pasik ha másra nem is de szexre azért szoktak vkit tartani.

2024. máj. 5. 13:24
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább úgy fogalmaztam volna a helyedbe ha már őszinte akartál volna lenni, hogy nem jött össze olyannal akivel szeretted volna, más nő meg nem érdeklődik utánad. Tehát marad a magány. :)
2024. máj. 5. 13:30
 4/12 A kérdező kommentje:

Több nő is akart velem járni, de nagyon nem tetszett egyikük sem. Akikkel én akartam, nekik meg én nem tetszettem.

Olyan nővel szexelni se tudnék, akihez nem vonzódom.

Csak az érdekel miért tartják ennyire kirívónak ezt a gondolkodást.

2024. máj. 5. 13:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Nyilván nem olyanokkal szexelnek a pasik akikhez nem vonzódnak.
2024. máj. 5. 13:48
 6/12 A kérdező kommentje:

Pont ezt írtam a kérdés kifejtésében, hogy nem jött össze olyannal aki tetszett...

2024. máj. 5. 13:52
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
Őszinte,egyenes válasz,nincs ezzel probléma. Én is így vagyok ezzel,akiknek kellettem volna azokhoz nincs gusztusom,akikhez vonzódtam azoknak meg én nem kellettem. Ez van,max megrohad egyedül az ember,de még ez is jobb mint egy olyan nő mellett ébredni reggelente akitől undorodom.
2024. máj. 5. 13:52
 8/12 anonim ***** válasza:
De ez a válasz is hogy mert a marokmarcsa hogy lehet jobb bárkinek is? Ezt nem értik valoszinu.
2024. máj. 5. 13:53
 9/12 A kérdező kommentje:

Szerencsére nincs olyan libidóm hogy ez problémát okozzon. Akinek naponta 3x ki kellene verni, mert nem bír magával, annak megértem hogy muszáj valakit összeszednie.

2024. máj. 5. 14:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Jo azt én értem csak pasiknál nem ez az alap vagy általános. A rokonok is kb csak ilyenek miatt nem értik mi van. Mev lehet 10 éve sincs senkid. Az is fura lehet nekik.

A rokonok meg ilyenek is hogy mindenbe beleütnék az orrukat.

2024. máj. 5. 14:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!