Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem tudom eldönteni szeretnék párkapcsolatot vagy sem?
Azért érzem ezt problémának, mert az életem más területein (munka, sport, utazás, stb) olyan magabiztosan tudok menni előre és elérem a célokat, amiket kitűzök. Persze az áldozatot bele kell tenni, vannak olyan pillanatok, amikor nehézségek adódnak, de sosem gondolkozom azon, hogy feladjam.
Párkapcsolatnál pedig sajnos tökre bizonytalan vagyok, egyszerűen nem tudom eldönteni mit akarnék. Van az egyedülálló életnek is rengeteg pozitív oldala, ami megad egyfajta kényelmet és ragaszkodom hozzá, meg olyan sok kockázatot, buktatót látok a párkapcsolatokban akár a saját környezetemben, akár a médiában, hogy úgy vagyok vele "hát keresem én a zűrt?". Nem volt egy egészséges családi mintám, lehet ez is blokkol tudatalatt, hogy mindig csak a negatív oldalát látom a dolgoknak, vagy, ha nem is csak negatívan, de annyira nem is pozitívan, hogy érdemes legyen érte kínlódni, inkább egyedül, aztán, ha valami csurran-cseppen, az csak bónusz.
Ha találkozol azzal az emberrel, aki minden kétségedet felülírja, akkor pontosan tudni fogod, hogy mit akarsz ezen a téren.
Nekem sem volt egészséges családi mintám, apám alkoholista asszonyverő volt, anyám meg erőtlen, aki mindezt tűrte 30 éven át. Mégis, amikor a páromat megismertem, akkor minden olyan természetesen alakult, hogy egy pillanatig nem gondolkodtam közben azon, hogy kell-e ez nekem.
Szerintem ezt akkor mérlegeld, ha találkozol egy olyan emberrel, aki minden szempontból megfelel számodra! Akkor tudod majd eldönteni, mit is szeretnél.
Egyébként az egyedüllétnek is van előnye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!