Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt mindig hogy szép vagyok,de tudom ezt úgyis magamról?
Bonyolult lenne meghatározni hogy milyen kapcsolatban vagyunk. De nem is ez a lényeg.
Hanem hogy voltak mélyebb beszélgetések és tudja jól hogy önbizalomhiányos vagyok kicsit és hogy nem igazán tartom magam szépnek. Erre amikor bókol és mondja hogy milyen szép vagyok, sokszor hozzá teszi hogy de tudom azt úgyis meg ilyenek.
És nem tudom ezt hova tenni.
Nem vesz komolyan ennyire? Vagy csak ugy beszél hogy mondjon vmit?
Azt természetesen tudom, hogy a szépség relatív,de en nem úgy látom magam és látom hogy még ígyis tetszem neki,nem vagyok annyira vak,nem is erről szólt kérdés. Aki megértette mit kérdezek annak köszönőm a válaszát.
Aki szerint beteg vagyok és nagyképű.. nos hát ha neked ettől jobb lett az életed hogy csak úgy bántassz egy vadidegent akkor ennyi örömöd legyen az életedben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!