Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy jólszituált, magabiztos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jólszituált, magabiztos férfi ki fog tartani hosszabb távon egy határozott természetű, de szép nő mellett a "lila köd" időszaka után is?

Figyelt kérdés
Nagyon határozott vagyok, és amit a a fejembe veszek azt megvalósítom és szeretem ha párom is közreműködik ebben, ha elfogadja az elképzeléseimet mégha neki esetleg mások is az elképzelései, tervei. Viszont lehet ezért eddig főleg az ilyen esendöbb, sikertelenebb féfiakkal volt kapcsolatom, de engemet ez nem igazán elégített ki.
aug. 25. 18:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Hát keress valami ki csicskát, biztos van ilyen sub pasi is, de az nem egyenrangú partner, hanem alárendelt. Ha szerencsés vagy biztos találni fogsz.
aug. 25. 19:15
 2/13 anonim ***** válasza:
47%
Tele van papucs pasikkal a világ.
aug. 25. 19:17
 3/13 anonim ***** válasza:
27%
Legfeljebb nem érdeklik a tervei, hagyja hagy csinálja.
aug. 25. 19:50
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

Magyarul olyan kapcsolatot keresel, amiben minden a te akaratod szerint megy és a másik fél akarata, terve nem számíthat!

Végül is biztos találhatsz ilyet!

aug. 25. 20:29
 5/13 anonim ***** válasza:
A lustábbakat nem érdekli, ha nem érvényesíthetik az akaratukat. Fontosabb a heverészés meg egy jó tv-program. Ilyet válassz. A jól szituáltság pedig nem egyenlő a sikerességgel. Jól szituált lehet valaki úgy is, hogy beleszületik a jóba, családi vállalkozások, ahonnan dől a pénz, vagy örökség. Nem feltétlen a maga sikerének köszönheti minden jól szituált ember a jólétet. És magabiztos is lehet egy tunya ember, itt vagyok rá én, az élő példa, nem vagyok sikeres, sem törekvő, mert lusta vagyok, mégis magabiztos vagyok, veleszületetten. És miért ne tartana ki melletted? Egy lustább még a csajozáshoz is lusta, ha kap kéthetente-havonta egyszer cuncit, meg tele van a hasa, már boldog.
szept. 1. 22:52
 6/13 A kérdező kommentje:
Na hát a hozzád hasonló emberektől kiráz a hideg ha semmi törekvés, motiváció benned lehet pénzed akkor sem. Nekem olyan kell aki törekvő és lehet rá számítani segít megvalósítani az elképzeléseimet
szept. 1. 23:24
 7/13 anonim ***** válasza:
54%

De mégis miben tudna segíteni a párod? Ha a karriereddel kapcsolatos elképzeléseidet szeretnéd megvalósítani, azt csak egyedül tudod megcsinálni. Helyetted nem tud tanulni, interjúra menni.

Vagy arra gondolsz, hogy hogy terveznéd meg a kertet? Miféle elképzelések megvalósításában kéne segédkeznie? Ilyen nagyobb horderejű dolgok, mint házfelújítás, igen ritkán fordulnak elő. Ezen kívül miféle tervek lehetnek?

szept. 1. 23:57
 8/13 anonim ***** válasza:
61%
Apuci elkényeztetett üres fejű kedvencét olvashattuk.
szept. 2. 08:12
 9/13 anonim ***** válasza:
29%
Az elképzeléseid magad csináld végig. A pasas nem marad veled örökre úgy sem
okt. 6. 21:51
 10/13 anonim ***** válasza:
30%

minden második nő azt mantrázza a környezetének, hogy ő alkot, megvalósít, létrehoz, elér, célt ér, kihívást keres, stb.

aztán körülbelül látjuk, hogy mi a valósága ennek.

kb. annyi, hogy elkezdenek járni falat mászni/zumbára, meg esetleg megtanulnak spanyolul valami online nyelvtanfolyamon, vagy úgy érzik, hogy a feje tetejére állt velük a világ, mert két szobával arrébb rakják őket egy irodában, és fénymásoláson kívül néha excelt is kell használjanak.

engedd már el ezt, muci.

okt. 8. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!