Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt mindig hogy szép vagyok,de tudom ezt úgyis magamról?
Bonyolult lenne meghatározni hogy milyen kapcsolatban vagyunk. De nem is ez a lényeg.
Hanem hogy voltak mélyebb beszélgetések és tudja jól hogy önbizalomhiányos vagyok kicsit és hogy nem igazán tartom magam szépnek. Erre amikor bókol és mondja hogy milyen szép vagyok, sokszor hozzá teszi hogy de tudom azt úgyis meg ilyenek.
És nem tudom ezt hova tenni.
Nem vesz komolyan ennyire? Vagy csak ugy beszél hogy mondjon vmit?
Ez pozitív dolog.
Objektíve szép vagy, inkább csak azt gondolja, hogy szerénységből nem mondod ki.
Meg ha ő mondja, akkor biztos sok más pasi is mondta már neked előtte.
Férfi ésszel nehéz felfogni, amikor tök jó csajok mondják magukról, hogy nem néznek ki jól és el is hiszik maguknak. Ugyanígy azt is nehéz felfogni, amikor amorf testű, vagy éppen full mű nők gondolják magukat vonzónak.
Kicsit fel akarja turbózni az önbizalmadat, kicsit szeretne hízelegni,stb.
Ha ezt olyan szàndékkal csinálja, hogy felszedjen, akkor fel fogja dobni a randit előbb-utóbb.
Tudod ezt ugy is, mert szerinte ugyis udvarolnak mások is biztos.
Többnek hisz mint ami vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!