Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja azt mindig hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja azt mindig hogy szép vagyok,de tudom ezt úgyis magamról?

Figyelt kérdés

Bonyolult lenne meghatározni hogy milyen kapcsolatban vagyunk. De nem is ez a lényeg.

Hanem hogy voltak mélyebb beszélgetések és tudja jól hogy önbizalomhiányos vagyok kicsit és hogy nem igazán tartom magam szépnek. Erre amikor bókol és mondja hogy milyen szép vagyok, sokszor hozzá teszi hogy de tudom azt úgyis meg ilyenek.

És nem tudom ezt hova tenni.

Nem vesz komolyan ennyire? Vagy csak ugy beszél hogy mondjon vmit?

szept. 26. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Építő dolognak szánja, hogy hidd el magadról. Sejti, hogy látod magad a tükörben, szóval gondolhatja, hogy te is tudod, hogy szép vagy. Neki biztosan az vagy, mert minek mondaná csak úgy. Meg biztos még sokaknak az vagy, és sokaknak nem annyira. Relatív ez nagyjából.
szept. 26. 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Ez pozitív dolog.

Objektíve szép vagy, inkább csak azt gondolja, hogy szerénységből nem mondod ki.

Meg ha ő mondja, akkor biztos sok más pasi is mondta már neked előtte.

Férfi ésszel nehéz felfogni, amikor tök jó csajok mondják magukról, hogy nem néznek ki jól és el is hiszik maguknak. Ugyanígy azt is nehéz felfogni, amikor amorf testű, vagy éppen full mű nők gondolják magukat vonzónak.

szept. 26. 19:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit fel akarja turbózni az önbizalmadat, kicsit szeretne hízelegni,stb.

Ha ezt olyan szàndékkal csinálja, hogy felszedjen, akkor fel fogja dobni a randit előbb-utóbb.

szept. 26. 19:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Tudod ezt ugy is, mert szerinte ugyis udvarolnak mások is biztos.

Többnek hisz mint ami vagy.

szept. 26. 19:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondold nagyon túl ezt. Próbál kedveskedni, és keresi a szavakat. Ennyi. Vonzónak tart, és ezt elmondja.
szept. 26. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak simán fogadd el a bókokat. Ő is fog örülni neki.
szept. 26. 20:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondja, mert tényleg szépnek talál, és tudja, hogy más is szépnek talál, mert tényleg szép vagy, és nem arról van szó, hogy csak hülyíteni akar téged. És biztosan más is tett már valamilyen jelzést feléd a szépséged kapcsán, tehát tudnod kell róla, hogy szép vagy.
szept. 26. 20:34
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Valóban beteg vagy kérdező. Kezeltesd magad. Tök szürreálisan gondolkozol.
szept. 26. 20:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Csinosnak tart, de a démonjaid fogva tartanak. Keress fel egy jó szakembert!
szept. 26. 22:17
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem meg pont forditva van. Nagykepu vagy. Nagykepuek azok a csajok, akik tudjak magukrol, hogy szepek (mert mindegyik tudja), de direkt eloadjak a szerenyet.
szept. 27. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!