Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan nő ki szeretné hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő ki szeretné hogy a férfi teljesen eltartsa?

Figyelt kérdés
szept. 25. 07:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
#9 nem mindegy, hogy az embernek van-e egy több éves indokolatlan lyuk az életrajzában, vagy sem. Mondjuk pénztárosnak lehet hogy mindegy, de a “komolyabb” szakmákban igenis számít, ne akard azt bemesélni senkinek, hogy nem. Ha nem is lehetetlen, de nem elhanyagolható mértékben nehezíti meg a saját dolgát. És én is csak a saját helyzetekből tudok kiindulni, 2 diploma + PhD + 2 nyelvvizsgával a pasikának igencsak sokmilliós fizetése kell hogy legyen, hogy nekem ne legyen veszteség nem dolgozni.
szept. 25. 14:51
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

"Én nem tudom,sokan úgy beszélnek mintha nem lehetne munkát kapni eltartási után"

Nem nagyon kapkodnak azok után, akik évekig otthon ültek, főleg gyerekkel.

Meg most tegyük fel, valaki 10-20 évig eltartott, aztán beüt a gebasz, férj meghal/lelép. Szerinted ki fogja alkalmazni a nőt? Nem ért semmihez, ha van is szakmája, régóta nem dolgozott benne. Egy cég sem fog kínlódni, hanem felvesz egy fiatalt, akinek nincs lyuk az önéletrajzában🤷‍♀️

szept. 25. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk csak úgy lennék eltartott, ha a férjem minden hónapban odaadná azt az összeget, amit a szakmámmal is keresnék. Plusz, fizetne mindent. De úgy, ahogy sokan élnek, hogy sokszor kuncsorogni kell a férjnek, hogy adjon már pénzt, nem mennék bele.
szept. 25. 15:39
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
Én barátnőm nem melozott sok évet.A csávó eltartotta.Kapott autót ,lakást,nyaralásokat,sok szép ruhát.Sok pénzt.Irigy volt rá mindenki szapultak is rendesen.Es kik?Akik fékezték mindent 😂Nekem van munkám,én is sok mindent kapok a paromtol,ez is szúrja sok nő szemét...bezzegelnek,hogy ők aztán nem fogadnak el🤦Közben meg nyignak mindig ,hogy egy szelet pizzát is felesben kell enni.
szept. 25. 15:50
 15/18 anonim ***** válasza:

14.

De nem minden férfi ilyen, fogd már fel.

szept. 25. 16:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Meg nem minden nő. Én ugyanúgy szeretem a páromat meglepni vett dolgokkal.
szept. 25. 16:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Én ezt soha nem hagynám ahhoz túl büszke vagyok

Ha meg csak erre megy egy nő, az még mindig a prostitúció egy formája

szept. 25. 19:06
 18/18 anonim ***** válasza:
53%

Amerikaban eleg sokan vannak akik valaljak a ferjjel kozosen megbeszelve h ok bizony haztartasbeliek lesznek. A teljes haztartas gyerekneveles szervezest vegzik. Van ahol szerzodest is kotnek h a ferj mennyi penzt ad a felesegnek ezert. A feleseg meg h a fenti dolgokat elvegzi. Ezen felul figyel magara igenyes marad. A ferj hazajon es tip top a lakas a feleseg a gyerek. Semmi dolga .

Sok esetben a felesegek keresnek valami kezmuves dolgot amiben eltoltik az idot. Az abbol azarmazo bevetel oket illetti. Ami messz elmarad a ferj biztositotta penzugyi kerettol.

Tehat ez egy elore megbeszelt letisztazott dolog a feleseg es a ferj kozott.

Itthon sok no onhatalmulag dont ugy h nem dolgozik, vagy igy alakitja a dolgot h ne kelljen. A ferj meg beleszakad a munkaba de elvarjak h hazimunkazzon es foglalkozzon a gyerekkel is. Ez mas mintha elore lefektetik a azabalyokat.

szept. 26. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!