Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan nő ki szeretné hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő ki szeretné hogy a férfi teljesen eltartsa?

Figyelt kérdés
szept. 25. 07:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
12%
Csak olyan nő van.
szept. 25. 07:59
 2/18 anonim ***** válasza:
72%

Jézusom!

Szép is lenne, ha annyira kiszolgáltatott helyzetbe akarnék kerülni. Mit kellene cserébe elviselnem...?!

Ui: szegény nagymamám ilyen elképzelése volt anno a fiatalságomat illetően. De nem jött össze, mert én a "munkás" életet választottam.

szept. 25. 08:06
 3/18 anonim ***** válasza:
16%

Mit kéne cserébe elviselni nőként? Úristen!!

Férjed reggeltől estig csicskáztatna, verne, szexre kényszerítene.

Hiszen minden férfi egy utolsó szemét...

Amúgy hol terjednek általánosságban ezek az infók a férfiakról???

Talán nem a lecsúszott feministák fórumaiból kellene életet élni.

szept. 25. 08:21
 4/18 anonim ***** válasza:
59%

#1 Kikérem magamnak! Engem ugyan senki ne tartson el!

40/N

szept. 25. 09:08
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem szeretném, hogy bárki eltartson. Nem szeretnék kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. Nem vagyok gyerek, hogy zsebpénzt kéregessek.
szept. 25. 09:19
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
Értelmes nő ilyet nem akar. Ki legyen szolgáltatva, aztán ha jön egy új nő, akkor nézzen félre, vagy egy idő után takarodjon. Aztán ott lesz a nagy semmivel és x gyerekkel releváns képzettség és munkatapasztalat nélkül. Kinek kell ez?
szept. 25. 10:51
 7/18 anonim ***** válasza:

Elméletben igen. Ha írhatnék magamnak egy karaktert, mint egy könyvben, akit mindig látok, nem csinál semmit, amit nem látok, mindig azt csinálja, amit akarok (hisz azt írom meg neki), de mindezt magától, akkor meggondolnám.

De ilyen nincs, szóval a gyakorlatban nem.

szept. 25. 11:33
 8/18 anonim ***** válasza:
92%

3.

Pedig a legtöbb esetben az eltartott nőknek ez a sorsa. Még a legnormálisabbnak tűnő férfi is vérszemet kap attól, hogy ki van neki szolgáltatva egy másik ember.

Nagyon sok ilyen esetet láttam már.

Jól is teszik a nők, ha dolgoznak, nem jó dolog mástól függeni.

szept. 25. 11:44
 9/18 anonim ***** válasza:
37%
Én nem tudom,sokan úgy beszélnek mintha nem lehetne munkát kapni eltartási után .Arról már nem is beszélve,hogy hány irigy nőt ismerek aki mondja ,hogy O nem lesz eltartott,DE keres 250 ezret , és a pasi utolsó fillérig felét vele mindent.Igy kb egy Ft ja nem marad hó végén.Ismerek olyat aki el van tartva 🙂,és saját autót kapott ,mindenféle luxus dolgot,és amikor szakítás lett,ment dolgozni de annyi mindent kapott az évek alatt,hogy ezek az irigy nők akik a háta mögött ugattak,sose keresnek össze annyit.
szept. 25. 12:33
 10/18 anonim ***** válasza:
80%

Igen vannak aki a regi klasszikus csaladmodelt szeretnek.

DE amig amerikaban ez abszolut kivitelezheto. Addig itthon max akkor ha a ferj min 2 emberes fizetessel rendelkezik.

szept. 25. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!