Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudok elengedni valakit aki sose volt az enyémet?

Figyelt kérdés
Több mint 1 éve ismerek valakit, akibe azonnal beleszerettem. Folyamatosan bókol és kedves velem, de tudom, hogy csak azt akarja, neki a nők 1 alkalomra kellenek. Több mint 1 éve nem telik el olyan nap, hogy ne gondoljak rá és ne várjam azt, hogy találkozzunk egyszer valamikor. Persze még csak párszor találkoztunk, nyilván tudom, hogy ez egy baromság amit írok, de képtelen vagyok kiverni a fejemből. Egyszerűen azt érzem, hogy szétszakad az életem nélküle, fáj és letargikus állapotban vagyok miatta. Nem történt köztük semmi, miattam. Mert képtelen vagyok úgy vele lenni, hogy tudom soha nem lesz köztünk komoly kapcsolat. Betegesen behatárolja a napjaimat, nem tudok boldog lenni, semmi nem tesz boldoggá. Konkrétan egy látásból ismert személybe vagyok szerelmes és ez nagy baromságnak hangzik, de megőrülök ettől az érzéstől. Mit tegyek, hogy kilépjek és elengedjem ezt az egész hülyeséget? Mert én is tudom, hogy egy f@szság az egész. Próbáltam a munkába temetkezni, próbáltam minden erőmmel elengedni, lefoglaltam magam mindennel és nem megy. Úgy érzem elfogytam és nincs már tovább. Ráadásul a személy legalább 25 évvel idősebb..
szept. 20. 20:25
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ne agyalj ennyit rajta, hanem használd ki a kínálkozó lehetőséget és lesz ami lesz. Ez se normális, hogy ennyire lebeszéled magad és félsz olyantól, ami még meg sem történt. Normál esetben, ha tudod, hogy egy nagy nőcsábász, már annak ki kellene ábrándítania. Ha mégse, akkor lehet érdemes utánamenni, és kiinni azt a bizonyos poharat.

Nekem is volt ilyen erős vágyakozásom valaki iránt. Voltunk együtt, normális kapcsolatban bíztam. Aztán mikor láttam, hogy ez nem úgy alakul, akkor több mint 1,5 évig visszautasítottam minden ajánlatot tőle (ez értelemszerűen szexre vonatkozott), pedig nagyon vágytam rá. Aztán véletlenül találkoztunk valahol, és ismét egymásba bonyolódtunk. Ekkor igen-t mondtam volna a helyzetre, akkor meg ő lépett vissza, hogy ez így nem tisztességes velem szemben. Talán most tudom így elengedni a szituációt.

szept. 21. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!