Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudok elengedni valakit aki sose volt az enyémet?
Vagy ne agyalj ennyit rajta, hanem használd ki a kínálkozó lehetőséget és lesz ami lesz. Ez se normális, hogy ennyire lebeszéled magad és félsz olyantól, ami még meg sem történt. Normál esetben, ha tudod, hogy egy nagy nőcsábász, már annak ki kellene ábrándítania. Ha mégse, akkor lehet érdemes utánamenni, és kiinni azt a bizonyos poharat.
Nekem is volt ilyen erős vágyakozásom valaki iránt. Voltunk együtt, normális kapcsolatban bíztam. Aztán mikor láttam, hogy ez nem úgy alakul, akkor több mint 1,5 évig visszautasítottam minden ajánlatot tőle (ez értelemszerűen szexre vonatkozott), pedig nagyon vágytam rá. Aztán véletlenül találkoztunk valahol, és ismét egymásba bonyolódtunk. Ekkor igen-t mondtam volna a helyzetre, akkor meg ő lépett vissza, hogy ez így nem tisztességes velem szemben. Talán most tudom így elengedni a szituációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!