Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elvált 1-2-3-4 vagy akár 5 gyerekes Nők mégis mit akarnak a társkereső oldalakon? Mert nem sok,sőt nagyon egy Férfi sem vállalná be más gyerekét nevelgetni,mikor pont elég esetleg a Nőt finanszírozni na meg nyilván saját magát is.
21-s.
Meg a több ezer férfi honfitársam sem kell senkinek sem,és nem a pénz miatt.
Hanem mert rendes palik vagyunk és nem bűnözök,.
És sajna a rosszak kellenek minden nunisnak.
Mit akarnak? Mondjuk társat találni.
És tudom, hogy te habzó szájjal köpködsz azokra, akik egy félresikerült házasság, vagy akár egy felelőtlen hiba után még szeretnének normális életet élni, de a tény az, hogy bizony sokan a leendő partnert nézik, amikor társat választanak, és nem a múltját. Persze, értem én, ha valakinek ez taszító, meg mondjuk őszinte leszek: azért egy 5 gyerekes anyuka engem is kicsit elrémisztene, de ésszerű körülmények között az emberek nagy része nem utasítana el egy jó kapcsolatot azért, mert van gyerek.
Sőt, kapaszkodj meg, egyik hölgy barátomnak kb. minden ujjára jutna egy kérő, pedig egyedülálló anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!