Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvégeztem egy kísérletet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvégeztem egy kísérletet társkereső oldalakkal férfi szemszögből. Mit gondoltok, mi lett az eredmény?

Figyelt kérdés

Van egy photofeeler nevű oldal, ami lényegében a társkeresőket szimulálja, csak éppen számszerűsítve meg is mutatja neked az eredményeket. Leegyszerűsítve 1-10-es skálán, egy tizedesjegy pontossággal megmutatja, hogy az ellenkező nem mire értékel. Lényegében a pontszám azt mutatja meg, hogy hány százalék szebb, vagy rondább nálad.

Pl. Ha a neked 6,4 a pontszámod, az azt jelenti, hogy az adott nemhez tartozó emberek 64%-a rondább nálad, 36% pedig szebb. 9,6 pont pedig pl. azt jelenti, hogy a felső tíz százaléknak is a szebbik felében vagy.

A kísérlet úgy néz ki, hogy feltöltöttem 3 profilt tinderre, amik 7, 8 ill. 9 pont körüli fotókból álltak össze.

Az ennél alacsonyabbakkal eleve nem foglalkoztam, mert eleve 7 pontról indultam, hiszen az a saját profilom! Ebből kifolyólag a kísérlet 7-pontos része adott volt már, ezzel heti 0-1 match jön össze tinderen.

Megdöbbentő, de a 8 pontos (top 20% kinézetű férfi) profil sem sokkal jobb, az heti 2-3 matchet hoz.

Drasztikus növekedés következett be 9 pont (top 10% férfi) környékén, itt már egészen jól használhato az oldal, minden napra jut 1-2 match és a válaszadási arány is drasztikusan javult, a ghostingolás aránya gyakorlatilag nulla közelébe csökkent.

A kísérletet 10/10 körüli pasival még nem végeztem el, de gyanítom, hogy ez az exponenciális növekedési jelleg ott is megmutatkozna.

Tehát az eredmény: igaz az állítás, a társkeresőn a férfiak legjóképűbb 10%-ának a terepe.

A kísérleteket hosszabb időn keresztül végeztem és összességében elég sok energiám ment bele, kérem ezt figyelmebe venni, mielőtt lefikáznátok.

Mi a véleményetek erről?

Átlag férfiak, fogtok még táskeresőzni ezek után?

aug. 17. 08:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Szóval a szebb emberek több embernek tetszenek? Megkerestek már a Nobel-díj jelöléssel?
aug. 17. 09:03
 2/21 A kérdező kommentje:

#1 Kiváló válasz, felpontoztalak.

Sajnos az én logikámnak ez nem felel meg.

A nők közt is vannak 1 és 10 pontosak. Na most egy 1 pontos valakinek soha nem lesz 10 pontos valakije az ellenkező nemből, tehát akkor mi értelme rá szavazni?

Miért nem keres mindenki a saját szintjén?

aug. 17. 09:07
 3/21 A kérdező kommentje:

Itt az ONLINE társkeresésről szól a kérdés. Nem a társkeresésről úgy általában. Ezt sikerült értelmezni?

aug. 17. 09:18
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha kiteszel mondjuk nőként egy természetes képet arra se buknak, de ha kiteszel vmi feslett muszempillás műmelleset retusáltat akkor meg özönlenek.

Jennifer lopez

Kinyalva:

[link]

És utcán:

[link]

Az elobbire menne millio like, az utobbira meg 2

aug. 17. 09:21
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
2# De lehet neki 10 pontos csak nagyon kevés eséllyel. Ettől még egy próbát tesznek, hátha. Ennyi. Sokat nem veszt senki egy jelöléssel, max nem matchel vissza a másik.
aug. 17. 09:23
 6/21 anonim ***** válasza:
93%
Az megvan, hogy a tinder algoritmusa úgy működik, hogy a népszerű profilokat előreveszi...? Tehát ha az új profil nagy figyelmet kapott, akkor a továbbiakban is sokaknál fog felbukkanni. Míg a kevésbé népszerűek elvesznek az adatkupac alján. Ezt eddig is tudta kb mindenki... Nem bizonyítottál semmit, bár nem is értem, h mit akartál volna.
aug. 17. 09:23
 7/21 A kérdező kommentje:

Én is ezt hittem sokáig.

De boo nevű appon is kipróbáltam ugyanezt, és ott is ugyanez az eredmény. Márpedig ott nincs algoritmus, meg is mutatja a számokat.

aug. 17. 09:29
 8/21 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz.

A barátnőm kirakott 2 képet tinderre, özönlöttek a lájkok.

A képeken 2 virág volt...

aug. 17. 09:30
 9/21 A kérdező kommentje:
Sőt, elég volt csak a saját profilomon átállítani, hogy nő vagyok, máris özönlöttek a lájkok.
aug. 17. 09:33
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én kísérlet nélkül is tudtam.

Ha bizonyos szintet nem ütsz meg, észre sem vesznek és nem csak tinderen.

Nem lehet objektíven meghatározni hogy mi ez a szint, csak úgy ránézésre.

Mondjuk egy osztályközösségben kik azok a srácok akkel közömbösek a lányok és kik azok akik felé érdeklődést mutatnak.

Egyértelműen észrevehető a kinézetbeli szint különbség köztük.

aug. 17. 09:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!