Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvégeztem egy kísérletet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvégeztem egy kísérletet társkereső oldalakkal férfi szemszögből. Mit gondoltok, mi lett az eredmény?

Figyelt kérdés

Van egy photofeeler nevű oldal, ami lényegében a társkeresőket szimulálja, csak éppen számszerűsítve meg is mutatja neked az eredményeket. Leegyszerűsítve 1-10-es skálán, egy tizedesjegy pontossággal megmutatja, hogy az ellenkező nem mire értékel. Lényegében a pontszám azt mutatja meg, hogy hány százalék szebb, vagy rondább nálad.

Pl. Ha a neked 6,4 a pontszámod, az azt jelenti, hogy az adott nemhez tartozó emberek 64%-a rondább nálad, 36% pedig szebb. 9,6 pont pedig pl. azt jelenti, hogy a felső tíz százaléknak is a szebbik felében vagy.

A kísérlet úgy néz ki, hogy feltöltöttem 3 profilt tinderre, amik 7, 8 ill. 9 pont körüli fotókból álltak össze.

Az ennél alacsonyabbakkal eleve nem foglalkoztam, mert eleve 7 pontról indultam, hiszen az a saját profilom! Ebből kifolyólag a kísérlet 7-pontos része adott volt már, ezzel heti 0-1 match jön össze tinderen.

Megdöbbentő, de a 8 pontos (top 20% kinézetű férfi) profil sem sokkal jobb, az heti 2-3 matchet hoz.

Drasztikus növekedés következett be 9 pont (top 10% férfi) környékén, itt már egészen jól használhato az oldal, minden napra jut 1-2 match és a válaszadási arány is drasztikusan javult, a ghostingolás aránya gyakorlatilag nulla közelébe csökkent.

A kísérletet 10/10 körüli pasival még nem végeztem el, de gyanítom, hogy ez az exponenciális növekedési jelleg ott is megmutatkozna.

Tehát az eredmény: igaz az állítás, a társkeresőn a férfiak legjóképűbb 10%-ának a terepe.

A kísérleteket hosszabb időn keresztül végeztem és összességében elég sok energiám ment bele, kérem ezt figyelmebe venni, mielőtt lefikáznátok.

Mi a véleményetek erről?

Átlag férfiak, fogtok még táskeresőzni ezek után?

aug. 17. 08:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nos, akkor ONLINE társkereső esetén legalább most már konkrét, számszerűsíthető válasz van. Egy férfi számára top 10% környéke, vagy időpocsékolás fent lenni.

aug. 17. 10:01
 12/21 anonim ***** válasza:
69%

Pff en a szepfiukat mindig kirostalom kell a fenenek valami hamis profik.

Azt huzom be ami eletszagu ha kicsit pocakos az sem baj

aug. 17. 10:02
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

"Szóval a szebb emberek több embernek tetszenek? Megkerestek már a Nobel-díj jelöléssel?"

Blackpill-díj, nem Nobel-díj :)

aug. 17. 10:04
 14/21 anonim ***** válasza:
38%

Férfiaknál a top 10%-nak van több esélye, nőknél már 50%-on felül.

Mi következik ebből? Egyenlőtlen a párkeresési piac.

Már rég megfejtették, ez a blackpill egyik alaptézise. Persze most a nők cinikusan megjegyzik, hogy "jaaaj te hülye barom, hát ennyit sem tudtál magadtól?"

Lol

aug. 17. 10:06
 15/21 anonim ***** válasza:
42%
Le kéne valami tenni az asztalra és lenne párja a sok nyivákolónak is. Eleve, ha valaki ilyen rinya típus, azt elkerülik.
aug. 17. 10:10
 16/21 anonim ***** válasza:
53%

Például mire gondoltál, mit kelle letenni az asztalra?

Van akinek már 15 évesen több barátnője volt, mint másnak 30 évesen, ő szerinted mit tudott felmutatni?

Segítek: semmit, csak ő helyes volt, tehát meg voltak neki a feltételek ahhoz hogy csajozzon.

aug. 17. 10:15
 17/21 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy ezek az applikációk amik megállapodítják mennyire vagy kelendő még nagyon gyerekcipőben vannak. Ugye ők valós adatból dolgoznak, minél több, hiteles a minta annál pontosabban ( és még ekkor se tökéletesen). Ez kb annyit ér, mint az az alkalmazás ami megmutatja hogyan néznél ki ellenkező neműként.

Az hogy 1-2 lájkkal többet kapsz egy nap szerintem nem reprezentatív, mert ismerősöm pl tinderen egy éjszaka alatt kapott 100-at (így megkérdőjelezném a 9 pontos fotód).

aug. 17. 10:31
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez a 10-es skála amúgy is csak elméletben létezik. Gyakorlatban van 3 max 4 kategória. Nem tudod obektíven megmondani hogy mi a különbség egy 8-as és egy 9-es között, vagy egy 4-es és egy 5-ös között. A 4-es és 8-as között már szembetűnő a dolog.
aug. 17. 10:51
 19/21 anonim ***** válasza:
19. Nincs tízes skála, mégis mindenki értette a lényeget.
aug. 17. 11:02
 20/21 anonim ***** válasza:
53%
16. Én hoztam az asztalt...
aug. 17. 11:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!