Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvégeztem egy kísérletet társkereső oldalakkal férfi szemszögből. Mit gondoltok, mi lett az eredmény?
Van egy photofeeler nevű oldal, ami lényegében a társkeresőket szimulálja, csak éppen számszerűsítve meg is mutatja neked az eredményeket. Leegyszerűsítve 1-10-es skálán, egy tizedesjegy pontossággal megmutatja, hogy az ellenkező nem mire értékel. Lényegében a pontszám azt mutatja meg, hogy hány százalék szebb, vagy rondább nálad.
Pl. Ha a neked 6,4 a pontszámod, az azt jelenti, hogy az adott nemhez tartozó emberek 64%-a rondább nálad, 36% pedig szebb. 9,6 pont pedig pl. azt jelenti, hogy a felső tíz százaléknak is a szebbik felében vagy.
A kísérlet úgy néz ki, hogy feltöltöttem 3 profilt tinderre, amik 7, 8 ill. 9 pont körüli fotókból álltak össze.
Az ennél alacsonyabbakkal eleve nem foglalkoztam, mert eleve 7 pontról indultam, hiszen az a saját profilom! Ebből kifolyólag a kísérlet 7-pontos része adott volt már, ezzel heti 0-1 match jön össze tinderen.
Megdöbbentő, de a 8 pontos (top 20% kinézetű férfi) profil sem sokkal jobb, az heti 2-3 matchet hoz.
Drasztikus növekedés következett be 9 pont (top 10% férfi) környékén, itt már egészen jól használhato az oldal, minden napra jut 1-2 match és a válaszadási arány is drasztikusan javult, a ghostingolás aránya gyakorlatilag nulla közelébe csökkent.
A kísérletet 10/10 körüli pasival még nem végeztem el, de gyanítom, hogy ez az exponenciális növekedési jelleg ott is megmutatkozna.
Tehát az eredmény: igaz az állítás, a társkeresőn a férfiak legjóképűbb 10%-ának a terepe.
A kísérleteket hosszabb időn keresztül végeztem és összességében elég sok energiám ment bele, kérem ezt figyelmebe venni, mielőtt lefikáznátok.
Mi a véleményetek erről?
Átlag férfiak, fogtok még táskeresőzni ezek után?
Nos, akkor ONLINE társkereső esetén legalább most már konkrét, számszerűsíthető válasz van. Egy férfi számára top 10% környéke, vagy időpocsékolás fent lenni.
Pff en a szepfiukat mindig kirostalom kell a fenenek valami hamis profik.
Azt huzom be ami eletszagu ha kicsit pocakos az sem baj
"Szóval a szebb emberek több embernek tetszenek? Megkerestek már a Nobel-díj jelöléssel?"
Blackpill-díj, nem Nobel-díj :)
Férfiaknál a top 10%-nak van több esélye, nőknél már 50%-on felül.
Mi következik ebből? Egyenlőtlen a párkeresési piac.
Már rég megfejtették, ez a blackpill egyik alaptézise. Persze most a nők cinikusan megjegyzik, hogy "jaaaj te hülye barom, hát ennyit sem tudtál magadtól?"
Lol
Például mire gondoltál, mit kelle letenni az asztalra?
Van akinek már 15 évesen több barátnője volt, mint másnak 30 évesen, ő szerinted mit tudott felmutatni?
Segítek: semmit, csak ő helyes volt, tehát meg voltak neki a feltételek ahhoz hogy csajozzon.
Az a véleményem, hogy ezek az applikációk amik megállapodítják mennyire vagy kelendő még nagyon gyerekcipőben vannak. Ugye ők valós adatból dolgoznak, minél több, hiteles a minta annál pontosabban ( és még ekkor se tökéletesen). Ez kb annyit ér, mint az az alkalmazás ami megmutatja hogyan néznél ki ellenkező neműként.
Az hogy 1-2 lájkkal többet kapsz egy nap szerintem nem reprezentatív, mert ismerősöm pl tinderen egy éjszaka alatt kapott 100-at (így megkérdőjelezném a 9 pontos fotód).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!