Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám megoldani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám megoldani a helyzetet? Férfiak ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel már egy ideje alakul köztünk valami, de lehet hogy teljesen elrontottam. Egy helyen, egy részlegen dolgozunk. Én kb 1 éve kezdtem el ott dolgozni, eléggé a ranglétra legalján állok még. Ő sem a hierarchia csúcsa bent, de felette már csak 1-2 ember van. Sajnos egyszer meglátta egy kedves kollegánk, hogy csókolóztunk az irodában munkaidő után, majd ezt fűnek fának elmesélte. Az is probléma, hogy a közös főnökünk is szeretett volna tőlem valamit ( kifejezetten csak szexelni) de visszautasítottam. Most, hogy megtudta, hogy mást nem, féltékeny és szívat mindkettőnket ahol csak tud. Lehet, hogy megérdemlem, de őszintén nem értem miért nem lehetek azzal kapcsolatban akivel akarok anélkül, hogy valaki keresztbe akarna tenni. Mindezek miatt kicsit távolságtartóvá váltam a kollégámmal akivel alakult valami, hogy elviselhetőbbek legyenek a hétköznapok. De úgy tűnik ez volt a legrosszabb döntés az összes közül, mert mostmár úgy érzem nem szeretne velem lenni, de néha pedig az az érzésem, hogy nagyon is csak megbántottam. Nagyon szeretném, hogy továbbra is alakuljon valamiféle kapcsolat kettőnk közt, de félek, hogy késő. Elmondjam neki mit gondolok és érzek ezzel kapcsolatban vagy már késő?
szept. 18. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Persze, mondd el neki. De ne a munkahelyen töltsd ezzel az időd, online írd meg neki.
szept. 18. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet, hogy megérdemlem, de őszintén nem értem miért nem lehetek azzal kapcsolatban akivel akarok anélkül, hogy valaki keresztbe akarna tenni."

Nem rosszból, de miért munkahelyen kell csókolózni? Miért nem lehet kibírni még haza nem értek? Persze, hogy szivatnak, úgy meg főleg, hogy a főnök is betenné.

Mondd el a pasinak, hogy mi okból távolodtál el és ha akar akkor megérti, továbbléptek.

szept. 18. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

Munkahelyre nagyon nem jo ötlet a magánéletet bevinni.

Nalunk is hasonlo van. Az egyik karbantarto (vitiligos asszot öreg)állandoan ki akart velem kezdeni es elutasitottam de neki az egoja serult ez miatt allandoan beszól aláz kozben meg vettek fel másokat is ott akiket ő fog össze es kinevezték vmi irányítójuknak, és lenne új, aki tetszene stb de az meg nem mer velem kezdeni teljesen ennek a tatának csicskulnak be es munkahelyféltésbol nem akarnak bajt magukra.

Most ott tart a dolog hogy szabadon szólogatnak be es aláznak ha elmegyek mellettük.

Ha a vitiligos kedves verem akkor a többi is, ha beszol akkor a többi is.

Ha a főm

szept. 18. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Én egy megoldást látok ebben az esetben, méghozzá azt, hogy neked be kell adni a felmondást és új munkahelyet keresni. Mielőtt beadod a felmondást beszélhetsz a szimpatikusabb emberrel és akár mindketten elmehettek az új helyre vagy a legegyszerűbb békén hagyod, elfelejted és ha majd meglesz az új munkád akkor fogsz magadnak egy megfelelő hapsit. Vannak még rengeteg férfi ne aggódj.

37/F

szept. 18. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:

4 neked kéne olyan aki azert lemond rolad mert nem tetszik a főnöknek?

Azert ez sokmindent felvet.

szept. 18. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom,de nekem ez olyan ,,unatkozó sormunkàsok szappanoperàja" szintnek tűnik.

Érdemes lett volna kapun kívül hagyni ezeket a dolgokat, amíg stabillá nem vàlik a kapcsolat,hàzon kívül azt csináltok,amit akartok.Most annyit tehetsz, hogy elmondod a pasasnak,mit miért tettél, jobbat nem tudsz.

szept. 18. 19:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze, szerintem mindenképp meg kell beszélni.

A munkahelyváltást is érdemes lenne megfontolni amúgy...

szept. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!