Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megoldani a helyzetet? Férfiak ti mit gondoltok erről?
"Lehet, hogy megérdemlem, de őszintén nem értem miért nem lehetek azzal kapcsolatban akivel akarok anélkül, hogy valaki keresztbe akarna tenni."
Nem rosszból, de miért munkahelyen kell csókolózni? Miért nem lehet kibírni még haza nem értek? Persze, hogy szivatnak, úgy meg főleg, hogy a főnök is betenné.
Mondd el a pasinak, hogy mi okból távolodtál el és ha akar akkor megérti, továbbléptek.
Munkahelyre nagyon nem jo ötlet a magánéletet bevinni.
Nalunk is hasonlo van. Az egyik karbantarto (vitiligos asszot öreg)állandoan ki akart velem kezdeni es elutasitottam de neki az egoja serult ez miatt allandoan beszól aláz kozben meg vettek fel másokat is ott akiket ő fog össze es kinevezték vmi irányítójuknak, és lenne új, aki tetszene stb de az meg nem mer velem kezdeni teljesen ennek a tatának csicskulnak be es munkahelyféltésbol nem akarnak bajt magukra.
Most ott tart a dolog hogy szabadon szólogatnak be es aláznak ha elmegyek mellettük.
Ha a vitiligos kedves verem akkor a többi is, ha beszol akkor a többi is.
Ha a főm
Én egy megoldást látok ebben az esetben, méghozzá azt, hogy neked be kell adni a felmondást és új munkahelyet keresni. Mielőtt beadod a felmondást beszélhetsz a szimpatikusabb emberrel és akár mindketten elmehettek az új helyre vagy a legegyszerűbb békén hagyod, elfelejted és ha majd meglesz az új munkád akkor fogsz magadnak egy megfelelő hapsit. Vannak még rengeteg férfi ne aggódj.
37/F
4 neked kéne olyan aki azert lemond rolad mert nem tetszik a főnöknek?
Azert ez sokmindent felvet.
Nem tudom,de nekem ez olyan ,,unatkozó sormunkàsok szappanoperàja" szintnek tűnik.
Érdemes lett volna kapun kívül hagyni ezeket a dolgokat, amíg stabillá nem vàlik a kapcsolat,hàzon kívül azt csináltok,amit akartok.Most annyit tehetsz, hogy elmondod a pasasnak,mit miért tettél, jobbat nem tudsz.
Persze, szerintem mindenképp meg kell beszélni.
A munkahelyváltást is érdemes lenne megfontolni amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!