Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megoldani ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megoldani ezt a rossz helyzetet?

Figyelt kérdés

18 évesek vagyunk és a lánybarátomnak elomdtam, hogy többet is érzek iránta. Megmondta, hogy ő csak a barátságát tudja felajánlani. Én mondtam hogy részemről rendben és nagyon örültem hogy tisztáztuk a dolgot.

De elkezdett kerülni és később megmondta hogy ne beszéljünk többé. De hogyan???hisz egy osztályba járunk. Mit csinâljak, hogyan szerezzem vissza mint barátot?

2017. szept. 30. 11:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki idot es ha megis dumaltok, viselkedj abszolut haverkent.
2017. szept. 30. 12:00
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Elveszítetted.
2017. szept. 30. 12:00
 3/11 A kérdező kommentje:

Amúgy azt mondta hogy azért ne beszéljünk mert azzal hogy megtudta hogy többet érzek iránta, már nem menne neki a barátkozás.

Én arra számítottam hogy elutasítás esetén legalább kivezet ebből a reménytelen szerelemből és barátok maradunk.

2017. szept. 30. 12:01
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Én sem haverkodnék olyan sráccal, aki 2 beszélgetés között azon gondolkozik, hogy nézek ki meztelenül és keresné a lehetőséget, mikor újra próbálkozhat.

Fogadd el és hagyd békén. Nekem is volt olyan osztálytársam, vagyis inkább több, akikkel sosem beszéltem, max, ha kölcsönkértek egy tollat.

2017. szept. 30. 12:03
 5/11 anonim ***** válasza:
4# En siman haverkodok ilyenekkel, valoszinuleg a ferfihaverok nagy resze altalaban elkepzeli a nohaverjait meztelenul, ebben meg nincs semmi. Van akirol en is kepzeltem ezt-azt, ettol meg siman tudom havernak kezelni. A konkret szerelmi vallomas az mas, mert akkor lehet a lanyban is egy olyan erzes, hogy nem akarja hulyiteni a pasit meg jatszani vele mikozben tudja, hogy o tobbet akarna.
2017. szept. 30. 12:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez kínos, de ez ilyen tipikus tanulópénz dolog. Az dicséretes, hogy mertél lépni legalább, de ez benne van sajnos.

Házinyúléra nem lövünk, pont ezért amit most magad is tapasztalsz. Leginkább kínos lesz és lelkileg elég gyötrelmes, főleg neked. A lányt eddig sem érdekelted mint férfi, így őt ez annyira nem fogja zavarni. Ha pedig egyértelműen ezt mondta, ez arra utal, hogy nem tudja kezelni a helyzetet, szóval felesleges teperned mert a fejében ettől még tombol az error veled kapcsolatban most...

2017. szept. 30. 12:16
 7/11 anonim ***** válasza:

4-es: akkor csak meleg pasikkal barátkozol?

Kérdező!

A "lánybarátod" éretlen lehet. Nem jövök a szokásos hülyeségekkel, hogy "felejtsd el", úgyis "találsz jobbat".

Ha minden áron vissza akarod szerezni akkor:

Ne keresd a társaságát

Élj társasági életet, szervezz kirándulásokat a barátaiddal

Ismerkesj lányokkal (tök mindegy, hol igazából ahol tudsz

Na, ha megfogadod ezeket a tippeket akkor lesz életed és nem a szobádban fogsz egész nap depizni, ami ki fog sugározni és az a lány is sokkal szívesebben fog majd veled beszélgetni.

2017. szept. 30. 12:22
 8/11 anonim ***** válasza:
NINCS BARÁTSÁG FÉRFI ÉS NŐ KÖZÖTT. Előbb- utóbb az egyik fél többet akar. Ha ezt elfogadod, nagyon sok kellemetlenségtől megkíméled magad.
2017. szept. 30. 12:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem, hanem a többséget ismerősként kezelem, egy két sráccal szoktam néha dumálni, de nem járunk el sehova együtt. Róluk tudom, hogy nem akarnak megdugni feltétlen, mert nem vagyok az esetük(meg persze mással vannak kapcsolatban).

Lassan 30 vagyok, elég sok férfival haverkodtam eddig, hogy rájöjjek ez nem működik, mert részegen, rossz pillanatokban rámozdulnak az emberre, közelebbi kapcsolatba meg nem fér bele a szexuális vonzalom szerintem.

2017. szept. 30. 15:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Sehogy, hagyd békén.

Elmondtad, hogy szereted, ő nem. De te előbb-utóbb úgyis kombinálnál, féltékenykednél és ettől megkímélné magát. Ennyi.

2017. szept. 30. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!