Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a nő mindent meg csinál a párjának de fordítva nincs így?
Hát.. kikkel jöttök össze?
Én akivel ismerkedek épp, mindent megtud oldani magának..
Azért, mert ilyen embert választottál, gondolom apukád is ilyen volt, ezt láttad otthon.
Vannak pasik (pl. én is ilyen vagyok), aki főz, mos, takarít maga után. Tehát nem mindenki ilyen kellemetlen alak, mint a pasid.
Habár, én azt mondom, zsák a foltját megtalálja, szóval nem véletlen, hogy ti ketten összekerültetek. Gondolom, neked is vannak dolgaid, amit egy normális pasi nem tudna elviselni.
Ezt a kérdést már kiírtad korábban, ott is el lett magyarázva neked a dolog.
Szerintem te csak szórakozol itt.
Férfiként mondom
1) Nem minden férfi ilyen, sőt. Sikeresen kifogtátok a legrosszabbakat
2) Ha csicskáztat és nem vagy vele boldog és ide jössz panaszkodni róla, ami nem éppen a vastag gerincről árulkodik, dobd ki, jobb lesz neked nélküle.
Amit leírsz az tényleg csicskáztatás és ha ez ferdítés nélkül van, akkor valóban kihasznál.
Mert gyerek még, és nem férfi, ezért pótanyát keres, akit rabszolgamódra csicskáztathat. Ugyanis a férfiakat így nevelték.
Pedig bármire képesek lennének, amire a nők. Mert ha a nők által rabszolgaként végzett, könnyűnek ítélt munkák olyan nehezek, miért nem a férfiak végzik őket? Egyetlenegy önálló, magáról gondoskodni képes férfit nem láttam még, aki ugyanazokkal az élethez nélkülözhetetlen skillekkel rendelkezik, amelyek minden ember alapvető képességeinek kellenének, hogy legyenek. Mint például, hogy egy kaját megfőzzön magának, ha éhes. Vagy hogy kivigye a rohadt szemetet. Kitakarítsa a lakást, amiben él. Ezek csak példák. Ezeket nemtől függetlenül minden embernek magának kellene tudni elvégezni. Nem a másikat csicskáztatni érte. De nekik rohadtul nincs kedvük rá, inkább keresnek egy hülyét, aki hajlandó erre.
Az ilyen ember nem partner, nem társ, és nem is lesz az soha. Te pedig egy ilyen nagy csecsemőt vettél a nyakadba. Kell ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!