Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavar, hogy idősebbnek néz ki a párjánál?
35 éves vagyok, alapvetően nincs problémám a külsőmmel, úgy gondolom, hogy a koromnak megfelelően nézek ki. A párom 4 évvel idősebb, mégis sokkal fiatalabbnak tünik. Egyéként is kisfiús arca van, és még az öltözködésével is rátesz. Tehát például sneaker+póló+kigombolt ing, ami nem egy tikipus korabeli férfi outfit.
Persze tetszik a külseje, meg minden, ennek is köze van ahhoz, hogy vele vagyok -közben pedig mellette frusztrál is, hogy öregebbnek nézek ki. Extrém esetben, kialvatlanúl akár még az anyjának is nézhetnének.
"frusztrál is, hogy öregebbnek nézek ki" - Miből gondolod, hogy öregebbnek nézel ki? És ez miért frusztrál?
Szerintem itt más a baj nálatok, valami ennél sokkal komolyabb.
oké, nézz rá az érzésre, hogy milyen lenne az életed, ha nem igy éreznéd magad, vedd ezt az érzést és engedd el.
Milyen lenne e-nélkül az érzés nélkül?
Elengednéd-e?
Mikor?
játsz ezekkel a kérdésekkel mindaddig amig az érzés kezd lazulni
most eléggé bevan ragadva az érzelem nálad, ezt kell kilazitani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!