Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti adtok pénzt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok pénzt a párotok családjának, mert ott vagytok heti 2-3 napot?

Figyelt kérdés
Én csak vásárolok nekik havi kb. 6000 forintért és takarítok a lakásban minden nap. (Mosogatás, stb) Ez szerintetek nem elég? Diák vagyok, nem használok semmi extrát, csak a laptopom megy és rövid ideig zuhanyzok. A lakás részben a páromé. A többi családtag párja is szokott ott lenni hétvégente, tőlük nem kérnek pénzt.

szept. 14. 00:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
70%
Bebaszna
szept. 14. 08:36
 12/30 anonim ***** válasza:
0%

"Dehogy adok, takarítani sem állok le vendégségben, nem csak másoknál, de ha a saját szüleimhez megyek 1-2 napra, akkor sem."

Itt nem éves nagytakarításról van szó, de ha napokig ott héderelek valakinél, a mosogatás a minimum.

Ti tényleg csak bebaccátok a mosatlant, aztán lesz, ami lesz? Én baromi rosszul érezném magam, hogy miután főztek rám, kiszolgáltak stb., annyit nem teszek meg, hogy elmosogatok.

Dehát kinek mi....

szept. 14. 13:52
 13/30 anonim ***** válasza:
76%
13# Igen, tényleg. Ha vendég van nálad, az plusz munkával jár. Akinek ez teher, az ne engedjen ott lógni senkit napokig. Nálunk szerencsére nem divat befogni egymást munkára, ha másnál vagyunk.
szept. 14. 14:30
 14/30 anonim ***** válasza:
0%

#13 Akkor az ágyat sem veted be, amiben aludtál, hiszen "vendég vagy".

Én abszolút nem vagyok egy hű, de pedáns ember, de azért több napos vendégségben alap, hogy rendet rakok, ha már ott vagyok.

Amire ti gondoltok, az nem a barátok, vagy a család, az úgy hívják, hogy szálloda.

szept. 14. 15:22
 15/30 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk az ágyban kb 2 másodperc kiteríteni a takarót, ennyi belefér, de amúgy meg nem szoktak bejárkálni a szobába, ahol alszunk, szóval akár maradhat úgy is, ahogy van, max utolsó nap lehúzzuk az ágyneműt. Hozzátok se mennék vendégségbe, elég rigolyásnak tűnsz.
szept. 14. 15:46
 16/30 anonim ***** válasza:

#15 Én és a rigolyásság 😂.

Ha most látnád a hálószobát, kb. katasztrófa súlytott övezet.

De mondom, több napos vendégségben megtisztelem annyival a vendéglátómat, hogy nem hagyom csak őt gányolni X napon keresztül.

Ez csak emberi jóérzés, semmi más. Most erre magam felé van igény első sorban, bevallom.

Én tényleg rosszul érezném magam, ha csak eltápászkodnék és dobálnám a koszos edényeket a mosogatóba, miközben a házigazda kiszolgál és majd' meggebed a "romok" eltakarításában.

Szerencsére az ismerettségi köröm is hasonló, szóval mindegy ki a vendéglátó, ő ugyanúgy szórakozhat, mert mindig van valaki, aki rendet rak. Ez szerintem így okés.

szept. 14. 16:54
 17/30 anonim ***** válasza:
Jó hát nálunk eleve nincs kiszolgálás sem. Főzni nyilván kell akkor is, ha nincs vendég, mosogatni pár plusz edényt meg nem tart napokig😂 De amúgy meg szedünk magunknak kaját, csinálunk magunknak kávét, reggelit, veszünk ki üdítőt a hűtőből, senki nem pattog körülöttünk egész nap.
szept. 14. 17:15
 18/30 anonim ***** válasza:
22%
Nem a számlák miatt, hanem inkább a kajaköltség miatt illik fizetni. Ha az ő kajájukat eszed. Magadnak veszel ennivalót vagy az övékét eszed? Havi kb. 10 napot ott vagy, a kajaköltséged 1/3-át megspórolod, nekik meg ennyivel több a kiadásuk. A mai élelmiszerárak mellett simán 25-30 ezerbe kerülsz nekik egy hónapban.
szept. 14. 19:11
 19/30 A kérdező kommentje:
Nem eszem a kajájukat, nyilván párommal ketten főzzük, amit mi eszünk.
szept. 14. 20:24
 20/30 anonim ***** válasza:
Olyan is van am amikor vki a kajat es papirtanyer wc papirt viszi magaval es nem is zuhanyzik ott.
szept. 14. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!