Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok pénzt a párotok családjának, mert ott vagytok heti 2-3 napot?
"Dehogy adok, takarítani sem állok le vendégségben, nem csak másoknál, de ha a saját szüleimhez megyek 1-2 napra, akkor sem."
Itt nem éves nagytakarításról van szó, de ha napokig ott héderelek valakinél, a mosogatás a minimum.
Ti tényleg csak bebaccátok a mosatlant, aztán lesz, ami lesz? Én baromi rosszul érezném magam, hogy miután főztek rám, kiszolgáltak stb., annyit nem teszek meg, hogy elmosogatok.
Dehát kinek mi....
#13 Akkor az ágyat sem veted be, amiben aludtál, hiszen "vendég vagy".
Én abszolút nem vagyok egy hű, de pedáns ember, de azért több napos vendégségben alap, hogy rendet rakok, ha már ott vagyok.
Amire ti gondoltok, az nem a barátok, vagy a család, az úgy hívják, hogy szálloda.
#15 Én és a rigolyásság 😂.
Ha most látnád a hálószobát, kb. katasztrófa súlytott övezet.
De mondom, több napos vendégségben megtisztelem annyival a vendéglátómat, hogy nem hagyom csak őt gányolni X napon keresztül.
Ez csak emberi jóérzés, semmi más. Most erre magam felé van igény első sorban, bevallom.
Én tényleg rosszul érezném magam, ha csak eltápászkodnék és dobálnám a koszos edényeket a mosogatóba, miközben a házigazda kiszolgál és majd' meggebed a "romok" eltakarításában.
Szerencsére az ismerettségi köröm is hasonló, szóval mindegy ki a vendéglátó, ő ugyanúgy szórakozhat, mert mindig van valaki, aki rendet rak. Ez szerintem így okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!