Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok pénzt a párotok családjának, mert ott vagytok heti 2-3 napot?
Tőled konkrétan kérnek pénzt, vagy ezt te "csak úgy" adod? Mert írtad, hogy a párod tesóinak a párjai nem fizetnek semmit.
Az, hogy elmosogatsz, szerintem alap, ezt én is mindenhol megcsinálom.
Ha meg tényleg kérik a pénzt, akkor a párod ehhez mit szól?
Minek tskaritasz meg mosogatsz?? Miert hagyod h szolganak nezzenek?
Max a sajat tanyerod mosd el meg a te altalad okozott koszt takaritas fel.
Ha veled mast csinaltatnak ,ne menj oda tobbet. Mer ez mutatja,h komolyabb kapcsolstban az egesz csaalad csicskaja lennel. Most menekulj,ha ilyet kernek. Gondolom mem azert tanultal h rabszolga legyel.
Az meg egy másik véglet, hogy "csak a sajátodat mosd el", mert különben "csicska vagy".
Ha már elmosom a tányéromat és van még pár edény a mosogatóban, én nem hagyom ott.
Ha nekikezdtem, akkor miből áll még pár edényt elmosni?
Emellett mondjik párom édesanyja ötféle kaját megfőzött és elcsomagolt nekünk, ez a minimum basszus.
Azért ennyire öntudatosak (itt értsd:tirpák parasztok) ne legyünk már.
Mondjuk Kérdező, azt még mindig nem árultad el, hogy te magadtól adsz pénzt, vagy tényleg elvárják, mert nem mindegy.
Mondjuk nagyon kell téged utálniuk, ha a többi gyerekük párjaitól nem kérnek ilyet, tőled meg igen.
A másik, hogy ehhez mit szól a kedves párod?
Nem. De a páromé a fele a háznak, másik fele a nagyanyjáé.
Főzök magunkra, otthon mosok magamra, kaját veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!