Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az olasz férfiak miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olasz férfiak miért ilyen népszerűek a nők körében?

Figyelt kérdés

A kérdés magáért beszél.

Ennyire jóképűek lennének vagy mi ennek az oka?

szept. 8. 23:17
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
25%
40. A szokásos, a magyar férfiak hulladékok, az olasz pasik és a magyar nők istenek. Mint mindig. Ovis szint.
szept. 15. 10:21
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
32. Ez egy általánosító kérdés. Nyilván általánosító választ lehet rá adni. Biztos, hogy vannak kivételek, de nem sokan. Az én élettapasztalatom az, hogy a magyar férfiak gyakran félnek kezdeményezni, tökölnek, csak olyanokra hajtanak, akik szinte felkínálják magukat. Sajnos egyet kell hogy értsek veled abban, hogy sok olyan magyar nő van, akiket leírtál. Sosem értettem azt az általánosítást sem, hogy a magyar nők a legszebbek. Ez távolról sem igaz. Szinte bárhol jártam külföldön, igényesebb, szebb nőket láttam sajnos. Kivéve a görögök, szlovákok pl. Ezzel együtt, itt most nem ez volt a kérdés.
szept. 15. 10:54
 43/50 anonim ***** válasza:
4%
A gyk az érzelmileg beteg emberek gyűjtőhelye. Mivel a női betegek száma magasabb, így egyértelmű a pontozás.
szept. 15. 11:19
 44/50 anonim ***** válasza:
53%

#41 te vagy az ovis... Itt perlekedsz egyedül mint valami gyerek. Olyan szinten féltékeny vagy, hogy az hihetetlen. Szerintem neked njncs feleséged vagy párod, ha mégis, a kapcsolatotok zátonyra futott... Ugyanis akkor nem lennél ilyen megkeseredett.

Minden negatívumot magadra vettél ember, mintha ellened beszélne mindenki, pedig csak általánosságokról volt szó.

A férfiak is szokták ám szidni a nőkety mi is megkapjuk a magunkét,nem kell aggódnod.

Egyébként én voltam kint Olaszországban. Azt tapasztaltam, amit mások is írtak. Jóképűek és nagyon közvetlenek, de nem tolakodóak.

dec. 8. 04:26
 45/50 anonim ***** válasza:
Mert tetszenek. Ennyire egyszerű...
dec. 8. 14:37
 46/50 anonim ***** válasza:
Évekig dolgoztam olasz cégnél. A felső vezetés olasz volt és heti 5 napot a bent voltak a cégnél , az hogy mindegyik olyan jó képű meg olyan igényes az azért erős túlzás szerintem , volt közöttük 165 centis is meg 150kg is :D de persze az olasz modell pasik meg a színészek valóban vonzóak.
dec. 8. 17:58
 47/50 anonim ***** válasza:
Bud Spencer vonzó volt?
dec. 8. 19:25
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
#47 láttad, hogy nézett ki fiatalon?
dec. 8. 20:34
 49/50 anonim ***** válasza:

47

Fiatalon nagyon is jó pasi volt, kétszeres olimpikon úszásban, így atlétikus testalkatta volt, és majdnem 2 méter magas. Arcra is vonzó volt.

dec. 9. 04:16
 50/50 anonim ***** válasza:
49%

41

Igen, az olasz pasik sokkal igényesebbek és sokkal többet adnak magukra, mint a magyar férfiak. Tudnak bánni a nőkkel és családcentrikusak, és sok közöttük a kifejezetten jóképű.

dec. 9. 04:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!