Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olasz férfiak miért ilyen népszerűek a nők körében?
A kérdés magáért beszél.
Ennyire jóképűek lennének vagy mi ennek az oka?
#41 te vagy az ovis... Itt perlekedsz egyedül mint valami gyerek. Olyan szinten féltékeny vagy, hogy az hihetetlen. Szerintem neked njncs feleséged vagy párod, ha mégis, a kapcsolatotok zátonyra futott... Ugyanis akkor nem lennél ilyen megkeseredett.
Minden negatívumot magadra vettél ember, mintha ellened beszélne mindenki, pedig csak általánosságokról volt szó.
A férfiak is szokták ám szidni a nőkety mi is megkapjuk a magunkét,nem kell aggódnod.
Egyébként én voltam kint Olaszországban. Azt tapasztaltam, amit mások is írtak. Jóképűek és nagyon közvetlenek, de nem tolakodóak.
47
Fiatalon nagyon is jó pasi volt, kétszeres olimpikon úszásban, így atlétikus testalkatta volt, és majdnem 2 méter magas. Arcra is vonzó volt.
41
Igen, az olasz pasik sokkal igényesebbek és sokkal többet adnak magukra, mint a magyar férfiak. Tudnak bánni a nőkkel és családcentrikusak, és sok közöttük a kifejezetten jóképű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!