Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az olasz férfiak miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olasz férfiak miért ilyen népszerűek a nők körében?

Figyelt kérdés

A kérdés magáért beszél.

Ennyire jóképűek lennének vagy mi ennek az oka?

szept. 8. 23:17
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy, ők a 21. század hősei! A szabad szex, a női szabadság minta szobrai! Ők mutatják meg a többi elnyomott nőnek, hogy a külső(mármint kizárólag csak a nők külseje) semmit sem számít, mindenkinek jár a modell külsejű olasz csődör! A hasonló adottságú magyar férfiak meg ugorjanak le a tizedikről, semmit sem érnek. 🙂
szept. 14. 17:18
 22/50 anonim ***** válasza:
68%
Nem kellene annyi pörköltet meg szalonnát zabálni, több olaszos zöldséges kaja kevesebb pia és a magyar férfiak se lennének lepukkanva.
szept. 14. 17:42
 23/50 anonim ***** válasza:
75%
Mi van fiúk, irigykedtek?
szept. 14. 17:52
 24/50 anonim ***** válasza:
40%

22. 49 év. Sportos külső, nincs cigi, nincs ital, nincs szemét kaja. 1-2 diploma, egzisztencia(itt nem szeretném részletezni), minden alkalomra minőségi ruhák. 180+ magasság. Aktív élet, szabadidő, izgalmas programok.

Figyeld, ezt kapd ki: m a g y a r vagyok! 🤫

A puhos test meg nem pörkölt meg a szalonna hozadéka, hanem a szénhidrát többlet és a mozgáshiány miatti életmód következménye. A vitaminok, ásvanyi anyagok, mikro, makroelemek szinergiájába, a folyadék hiányba, a tartósítók, szinezékek okozta káros hatásokba ne is menjünk bele.

szept. 14. 17:52
 25/50 anonim ***** válasza:
0%

24. Most akkor másfél diplomád van? Az jó. Ez a jó mondjuk a magyarokban, hogy ilyenre is képesek.

(De amúgy azt ugye tudod hogy az ország nagy része elhízott, és a férfiak kicsit többen mint a nők?)

szept. 14. 18:07
 26/50 anonim ***** válasza:
24%
25. Egy info, egy gazdasági és egy közig. diploma. Próbáltam spórolni a karakterekkel, mert a válaszomhoz nem volt releváns. Ugye nem kell felsorolnom mihez értek, mikkel foglalkozom, miket értem el? Bizony, magyarként! Itt a gyk-n a lúzerség a menő, azon lehet lovagolni, meg jó sok százalékot keresni. Na meg a magyar férfiakat cinkelni, de természetesen általánosítva. Én mint magyar ember külföldön úgy viselkedek, mint az országom képviselője. Az életemet meg úgy élem, hogy nem szavakkal, hanem tettekkel bizonyítom ki is vagyok, mit képviselek. Példamutatásnak hívom, mondani bárki mondhat bármit. Emellett meg a tisztelet, na ez a legnehezebb egy olyan világban, ahol az irigység és a rosszindulat a meghatározó.
szept. 14. 18:26
 27/50 anonim ***** válasza:
0%
26. Unatkozhatsz nagyon ha ilyen meno vagy es ide jarsz irogatni.
szept. 14. 18:32
 28/50 anonim ***** válasza:
26 Ügyes vagy, de nem jó azért túl sokszor erőltetetten tisztelni azt akit amúgy nem sokra tartasz. Inkább le kellene fogyasztani a magyarokat. Én egyszer már rosszul képviseltem országunkat mert eltévedtünk a párommal, siettünk az utolsó vonatra, rohantunk jobbra balra és az ijedtség miatt veszekedtünk közben, erre megkérdezte valaki honnan jöttünk én hülye még meg is mondtam hogy magyar. De örülök hogy te legalább szalonképes vagy :)
szept. 14. 18:55
 29/50 anonim ***** válasza:
0%
27. Megtehetem. Szerintem te nem vagy az akinek bármiről is magyarázkodnom kellene. Ha ennyire érdekellek, vezesd naplóba mennyit vagyok jelen. 👍
szept. 14. 18:57
 30/50 anonim ***** válasza:
Nekem sosem tetszettek. Sem a viselkedésük, sem a kinézetük.
szept. 14. 19:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!