Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az olasz férfiak miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olasz férfiak miért ilyen népszerűek a nők körében?

Figyelt kérdés

A kérdés magáért beszél.

Ennyire jóképűek lennének vagy mi ennek az oka?

szept. 8. 23:17
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
88%

- nem minden nő számára, de sok nő száméára vonzó az olaszos kinézet... napbarnított, egészségesnek tűnő bőr, hullámos sötét haj, sötét melegbarna szemek stb

- tudják élvezni az életet, nyitottak, van humoruk, pozitív a kisugárzásuk és az élethez való hozzáállásuk

- stílusosan öltözködnek (jó, persze, ott is van a melegítős suttyó kategória, de nagy átlagban érdekesebben, izgalmasabban és stílusosabban öltözködnek, mint a magyarok)

- tudnak udvarolni, bókolni, jó beszélgetőtársaság

szept. 9. 11:16
 12/50 anonim ***** válasza:
40%
11. Nem nap barnitott ha nem alapbol a tobbseg barna boru , legalabb is az echte olasz.. A noknek a barna haj, kreol bor es a barna szem az szenvedelyt , vadsagot es ferfiassagot sugaroz .
szept. 9. 11:39
 13/50 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon stílusosak, sármosak az olasz férfiak, még azok is, akik igazából nem számítanak annyira jóképűnek, de ettől mégis vonzóak lesznek. Igényesek, figyelmesek, tudnak udvarolni, élvezik az életet, és hát nem mellesleg a világ egyik legszebb nyelvét beszélik.
szept. 14. 08:54
 14/50 anonim ***** válasza:
88%

Én nőként azt sosem értettem, számomra a kerekterisztikájuk nem volt olyan vonzó sosem.

Na aztán elmentem Olaszországba vakációzni és nem lehetett egyet lépni anélkül, hogy ne legyen ott egy helyes és magabiztos, mosolygós fiú, aki éppen olaszul akart neked elmagyarázni valamit. Helyesebbek is (illetve arányaiban több szexi férfi van mint itthon), viszont a magabiztosságuk, a kedvességük, a közvetlenségük az, ami szerintem tényleg nagyon vonzóvá teszi őket. Nem úgy magabiztosak, hogy vadul rádnyomulnak, hanem hogy bármilyen interakcióban (jegy vagy kávé vásárlás, útbaigazítás kérés, elnézés kérés, mert beleütköztél stb.) örömmel fordulnak hozzád. Fogalmam sincsen hogy miről magyaráztak, mert egy büdös szót nem értek olaszul, de mindig olyan boldogan tették, hogy örömmel hallgattam őket. Ez a felhőtlenség pedig egyszerűen vonzó.

szept. 14. 10:06
 15/50 anonim ***** válasza:
0%
8. Az a vicces, hogy az elvált, zsíros hajú 3 gyerekes bolti eladó nőnek is ilyen kell! Lásd bármelyik tarskereső.
szept. 14. 15:08
 16/50 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem aki nem olasz és ellenben férfi, akassza fel magát. Tiszta ciki nem olasz sármos csődörként odaállni egy nő elé. Lassan értem miért sír az összes nő. Szegényeknek be kell érni valami nyomi közép európaival.
szept. 14. 15:12
 17/50 anonim ***** válasza:
88%
A zsíros hajon nagyon könnyű segíteni, 10 perc és kész! Csak meg kell mosni, és ennyi. Melegvíz és sampon hatására a frizura megtisztul, és a zsíros hajú ember frissen mosott hajú emberré válik. Ez mindig működik!
szept. 14. 16:15
 18/50 anonim ***** válasza:
0%
A 3 gyerek, meg a donga lábak, hordó test, a +30kg azért marad. Persze az olasz csődör az jó lenne! 😃
szept. 14. 16:18
 19/50 anonim ***** válasza:
9%
18. Mindig az ilyen nok a nagy igenyuek.. kozbe a tukor is szembe kopi oket! 🤣
szept. 14. 16:41
 20/50 anonim ***** válasza:
14%
Mert olyanok mint a romaiak.. az az a magyar romak.
szept. 14. 17:17
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!