Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olasz férfiak miért ilyen népszerűek a nők körében?
A kérdés magáért beszél.
Ennyire jóképűek lennének vagy mi ennek az oka?
- nem minden nő számára, de sok nő száméára vonzó az olaszos kinézet... napbarnított, egészségesnek tűnő bőr, hullámos sötét haj, sötét melegbarna szemek stb
- tudják élvezni az életet, nyitottak, van humoruk, pozitív a kisugárzásuk és az élethez való hozzáállásuk
- stílusosan öltözködnek (jó, persze, ott is van a melegítős suttyó kategória, de nagy átlagban érdekesebben, izgalmasabban és stílusosabban öltözködnek, mint a magyarok)
- tudnak udvarolni, bókolni, jó beszélgetőtársaság
Én nőként azt sosem értettem, számomra a kerekterisztikájuk nem volt olyan vonzó sosem.
Na aztán elmentem Olaszországba vakációzni és nem lehetett egyet lépni anélkül, hogy ne legyen ott egy helyes és magabiztos, mosolygós fiú, aki éppen olaszul akart neked elmagyarázni valamit. Helyesebbek is (illetve arányaiban több szexi férfi van mint itthon), viszont a magabiztosságuk, a kedvességük, a közvetlenségük az, ami szerintem tényleg nagyon vonzóvá teszi őket. Nem úgy magabiztosak, hogy vadul rádnyomulnak, hanem hogy bármilyen interakcióban (jegy vagy kávé vásárlás, útbaigazítás kérés, elnézés kérés, mert beleütköztél stb.) örömmel fordulnak hozzád. Fogalmam sincsen hogy miről magyaráztak, mert egy büdös szót nem értek olaszul, de mindig olyan boldogan tették, hogy örömmel hallgattam őket. Ez a felhőtlenség pedig egyszerűen vonzó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!