Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kis pofon es fejesekbol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kis pofon es fejesekbol verés is lehet vagy nem fugg ossze?

Figyelt kérdés

Eddig csak kis pofonokat adott de nem ereztem nem csattant, de pofon volt. Aztan mar fejeseket is, azt fajt. A fejesnel kicsit ideges volt mert rosszat szoltam, a kis pofonoknal nem. Mindig szoltam erte ha ezt csinalta es nekem ez nem tetszik. Irni is szokta ha olyat irok ami nem tetszik neki, es ideges hogy adna egy pofont.

Csak nem tudom osszeuggenek e ezek azzal hogy meg is verne vagy nem. Kerdeztem azt mondta nem.

szept. 7. 21:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%

Bocs, de én már a leírtakat is verésnek tekintem. Az meg, hogy írásban is azt mondja, hogy megpofozna ha valami nem tetszik neki, azt bizonyítja, hogy egyrészt ez részéről tök rendben van, másrészt hogy nem az indulat vezéreli, hanem tudatos döntés az ütlegelés. Ami nyilván most az elején - tudatosan - ilyen "gyenge", később meg apránként feltekeri az intenzitást. A kérdés, hogy nálad hol a határ- amikor még csak kék-zöld foltjaid vannak, esetleg eltörik a karod, vagy már kórházba kerülsz? Pedig olyan áldott jó ember, senki se gondolná róla.

Nyilván azt mondja, hogy nem verne meg, nem hülye. Ellentétben veled, kedves kérdező, mert ha a kapcsolat elején neked ez kérdés, akkor de, pontosan ugyanaz a kategória vagy (csak talán még rosszabb is), mint azok a feleségek, akik nem hagyják el a bántalmazó férjüket, szerelemre hivatkozva.

szept. 8. 08:39
 22/24 anonim ***** válasza:
94%
Remélem csak unatkozol aztán megkerested a direkt leginkább bicskanyitogató témát ami a tarsolyodba volt.
szept. 8. 11:04
 23/24 anonim ***** válasza:
Te vagy beteg, kislány.
szept. 9. 09:50
 24/24 anonim ***** válasza:
Már ver, Bogárka,ha nem tűnne fel :D
szept. 9. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!