Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a román férfiak esküvő után betörik, megverik, ledzsavázzák a feleségüket? Ez nők elleni erőszak? Brutalizmius? Családi erőszak? Nők elleni erőszak?
Ha igaz az, hogy a román férfiak kemények asszonyaikkal szemben, akkor az gyalázat.
Ha a román férfiak szeretnek a gyenge román nőkkel verekedni, akkor a román nők segítségére kell sietni.
Szerintem Romániában verekedési versenyt kell létrehozni a román nők jogainak, női jogainak biztosítása érdekében.
A román nő az nem rabszolga, nem a román férfi csicskája. A román nő az ember. A világnak figyelnie kell a román nőkre és sorsukra.
Igaz az, hogy a kérdező az ovis farsang után erőszakolja, megveri, ledzsavázza a kisgyerekeket? Ez a kisgyerekek elleni erőszak? Brutalizmus? Családi erőszak? Kisgyerekek elleni erőszak?
Ha igaz az, hogy a kérdező kemény kisgyerekekkel szemben, akkor az gyalázat.
Ha a kérdező szeret gyenge kisgyerekeket erőszakolni, akkor a kisgyerekek segítségére kell sietni.
Szerintem a kérdezőnél verekedési versenyt kell létrehozni a kisgyerekek jogainak, gyerekjogok biztosítása érdekében.
A kisgyerek az nem rabszolga, nem a kérdező csicskája. A kisgyerek az ember. A világnak figyelnie kell a kisgyerekekre és a sorsukra.
Ezeket honnan veszed???
Erdelyi vagyok, a ferjem is...nincs ilyen gondounk, es nem is altalanos...
Ez legfennebb 150+ évvel ezelőtt volt így.
Ma a románok is vannak olyan civillizáltak, mint bármely más európai nép.
Max a román cigányoknál élnek ilyen szokások.
Hulyegyerek, ha ez igaz lenne, akkor melyik nő menne ferjhez önként?
Persze, van 1-2 paraszt, aki igy viselkedik, de ilyen Magyarorszagon is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!