Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis pofon es fejesekbol verés is lehet vagy nem fugg ossze?
Eddig csak kis pofonokat adott de nem ereztem nem csattant, de pofon volt. Aztan mar fejeseket is, azt fajt. A fejesnel kicsit ideges volt mert rosszat szoltam, a kis pofonoknal nem. Mindig szoltam erte ha ezt csinalta es nekem ez nem tetszik. Irni is szokta ha olyat irok ami nem tetszik neki, es ideges hogy adna egy pofont.
Csak nem tudom osszeuggenek e ezek azzal hogy meg is verne vagy nem. Kerdeztem azt mondta nem.
Hát pedig hülye vagy, már meg ne sértődj. Friss kapcsolatban ez megy? Az első pofon után mif@szért nem vágtad ki a francba?
Itt kell kérdezgetni, hogy miért? Mert egy agresszív barom, azért. Te meg értetlenkedsz. Akkor csak viseld el.
Abba gondolj bele, hogy mi történik, ha nem kicsit, hanem nagyon ideges lesz?
Betöri az orrod?
Belső vérzés a gyomrostól?
Hol a határ, amire azt mondanád már, hogy ez nem oké?
A friss kapcsolatban az ember általában pont a legjobb arcát mutatja.Neki ez a legjobb arca??
Hagyd el a francba, minél előbb, annál jobb.
"A fejesnel kicsit ideges volt mert rosszat szoltam"
Hogymivan? Ha egy tanítványom ezzel a mondattal menne haza az iskolából, másnap nem lenne munkám. De nem csak a munkahelyemen, valószínűleg az ország egyetlen iskolájában sem kapnék állást soha többé.
A pasidhoz hasonlókkal pont az a baj, hogy bármekkora gyökér, mindig lesz nő, aki leáll vele, sőt, még érdeklődik is, hogy ez vajon így mennyire oké. Hát semennyire.
"De ti ugy csinaltok mintha egy hulye no lennek aki azt irta volna ki hogy megverte a ferje de szereti."
Mert az vagy. Az első pofonnal kellet volna otthagynod.
Fejes?? Mondd, te normális vagy, hogy nem baxtad még ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!