Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis pofon es fejesekbol verés is lehet vagy nem fugg ossze?
Eddig csak kis pofonokat adott de nem ereztem nem csattant, de pofon volt. Aztan mar fejeseket is, azt fajt. A fejesnel kicsit ideges volt mert rosszat szoltam, a kis pofonoknal nem. Mindig szoltam erte ha ezt csinalta es nekem ez nem tetszik. Irni is szokta ha olyat irok ami nem tetszik neki, es ideges hogy adna egy pofont.
Csak nem tudom osszeuggenek e ezek azzal hogy meg is verne vagy nem. Kerdeztem azt mondta nem.
Nem, reális. A kettő nem ugyanaz.
Ha eltűröd most, hogy bántson, később se lesz ez másképp. És láthatóan nem érzed át ennek a súlyát. Tudod te hány nő halálához vezet a "de Géza olyan rendes, hozott virágot és bocsánatot is kért" mentalitás? Ha neked jó, hogy vernek hajrá, de nem akarom tudni, milyen közegben nőttél fel, ha valóban kérdés számodra, hogy oké-e, hogy fejelget, meg pofozkodik.
Pedig a stúlustól eltekitnve egy olyan képet írt le az első ami simán valóságga válhat. Egy kapcsolatba nem fér vele sem a kis pofon, sem a nagy pofom, meg a fejesek se. Jelentsen az bármit is. Lényegében már most bántalmaz téged. Ezt pedig soha NEM szabad hagyni, legyen bármi is.
*stílustól*
Viszont, ha már most idáig fajult a dolog akkor valakiek mindenképpen szólj amikor kidobod vagy eljössz tőle, hogy ne legyen rá lehetősége, hogy újból bántalamzzon. Tehát valaki legyen még ott veled.
#4 voltam.
Nem oke szamomra ez irtam a leirasban.
Es en nem vagyok olyan hogy mindenre mentseg lesz az hogy szeretem, nem vagyok hulye. Még friss kapcsolat most par napja lettek ez. Nem tudom miert ezert megkerdeztem.
De ti ugy csinaltok mintha egy hulye no lennek aki azt irta volna ki hogy megverte a ferje de szereti.
Ne haragudj angyalom, de ha fel kellett tenned ezt a kérdést ahelyett, hogy elhagytad volna ezt a f@xt, akkor bizony kb. igaz az amit utolsó mondatodban leírtál. Nem egyértelmű, hogy aki megüt egy nőt az nem férfi? Nem a kutyája vagy, nem a játéka, nem a boxzsáka, nem a tulajdona! Hogy jön ő ahhoz, hogy megpofozzon haragból? A fejeléshez meg pláne? B@xd ki a p*csába az ilyen gyökeret és soha többé ne is beszélj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!