Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem értem miért csinálja? Hagyjam a fenébe?
Figyelt kérdés
Jó ideje kerülgetjük egymást együtt is dolgozunk. 1 hete rámírt privátban is és egyértelműen kijelentette hogy csinosnak tart és meg szeretne ismerni. Végig figyelt rám, kacérkodott, flörtölt... Viszont 2-3 napja rám írt, hogy ő senkinek se kell ezért feladott mindent mindent. Mondván nincs nő aki önmagáért szeretné...
Iszonyat kellemetlen volt a szituáció, kb. mintha egy vödör jeges vízet öntött volna a nyakamba... Egyszerűen nem értem őt, főleg hogy azóta is incselkedik személyesen de nem keres.
Egyszerűen nem értem mi történt...
szept. 6. 18:47
1/11 anonim válasza:
Hagyd, vagy játszik veled, vagy teljesen kattant, és egyik eset sem normális.
2/11 anonim válasza:
Az ilyet jobb elkerülni, igaza van, nem kell senkinek. Az ilyen hülyék lelkileg zsarolnak majd és elég macerás levakarni magadról, rosszabb esetben jön az öngyilkosság lap, meg vagdosás és egyéb hülyeségek. MENEKÜLJ MÁR MOST!
3/11 anonim válasza:
Hagyd a francba. Nem normális az ilyen.
4/11 anonim válasza:
Menekülj
Nem százas a csávó
Jobb is hogy leleplezte magát.
Amúgy valós hogy csak sajnáltatni akarta magát hogy ha megesik rajta a szíved akkor kedvesebb leszel vele, mondjuk olyan kedves hogy le is fekszel vele
5/11 anonim válasza:
Nagyon nem jó. Iszonyat labilis személyiség, még akkor is necces lenne ha nem neked sírta volna ezt el, csak szimplán ennyire ingadozna a hangulata. De így extrém hervasztó és red flag lehet, ha ennyi önkontroll nincs benne hogy ilyet a kiszemelt nőre nem zúdítunk rá. Aztán amit felvetnek mások is, a manipuláció és érzelmi zsarolás sem áll távol az ilyenektől. Szóval osztom a véleményt hogy szerencse hogy ilyen korán leleplezte magát, így már nem fogsz sérülni miatta. Gázabb lett volna jóval, ha már javába randiztok és akkor bukik ki ez az egész. Hát még ha bele is húz az érzelmi játszmáiba vagy aktuális elmebajába, mert mondjuk megsajnálod/érzelmileg már kötődsz hozzá.
6/11 grafno válasza:
"hogy ő senkinek se kell ezért feladott mindent mindent. Mondván nincs nő aki önmagáért szeretné..." a válaszod; nem csodálkozom ezek után...
7/11 anonim válasza:
Figyelj, ez a szánalommal figyelmet, törődést kicsikarni akaró típus. Mellé vagy teljesen bolond, vagy ingatag személyiség. Egyik sem jó, engedd el. Barátnak se kelljen, mert el fogja szívni az életerőd a folytonos jajveszékeléssel, hogy neki milyen rossu.
8/11 anonim válasza:
3-4 napig nem valaszoltal neki es ezt visszautasitasnak vette. Kar, hogy nem bizik magaban, pedig idovel talalhatna mast. Remelem, hogy fog is.
9/11 anonim válasza:
Tenyleg, miert nem valaszoltal neki?
10/11 A kérdező kommentje:
Ki nem válaszolt neki? Ezt mégis honnan vetétek? Jeszus... Ő nem keres napok óta! Ez a szöveg után pedig én nem szeretném! Ha valamit akar tegyen is érte!
szept. 7. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!