Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi csináljak akkor ha küldtem...

Mi csináljak akkor ha küldtem neki kepet ( nem meztelen kepekre gondolok) és kért a melleimről kepet es mivel nem kuldtem neki azt mondta h a kepeket kitette a netre valami szöveggel. Mi tévő legyek? Hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés
a beszélgetést lefotoztam

2022. jún. 20. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem intim/kihivo kepeket kuldtel akkor kit izgat. Am is valszeg csak bloffol
2022. jún. 20. 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:
99%
Ezért ne küldj magadról semmit. Vagy ha meztelen akkor ne látszódjon az arcod
2022. jún. 20. 22:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó köcsög,tiltsad.
2022. jún. 20. 22:02
 4/10 anonim válasza:
100%
tiltsd!!!
2022. jún. 20. 22:11
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Bloffol.

Meg akart ijeszteni.

Mondd el baratnoidnek h mekkora szanalmas a pasi

2022. jún. 20. 22:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez amúgy büntethető, amit csinál, pláne ha kiskorú vagy, ő pedig nem az.
2022. jún. 20. 22:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hova tette ki? Mondd meg neki, hogy ha kitette feljelented őt személyiségi jogok megsértése miatt, és ha nem veszi le holnap reggel 8-ra mész a rendőrségre. Tanultam némi jogot, mivel te nem járultàl hozzá ehhez nyugodtan feljelentheted, és már csak a papírt kell elküldened neki a feljelentésről, ha meg kiskorú is vagy akkor meg valószínűleg nem csak pénzbüntetés lesz neki. Én a helyedben felvilágosítanàm erről.

Amúgy ha nem meztelen képek, akkor kit érdekel?

Nem kell senkinek küldeni amúgy semmit, pláne nem intim fotókat, mert bárki visszaélhet vele. Egy barátnőm annak idején elhagyta a telefonjàt egy fesztiválon, neki is volt rajta egymillió privát kép. Mondtam neki, hogy szerencséje lesz, ha nem fogja sehol viszont látni őket. Bármikor bekövetkezhet hasonló, vagy akár olyan is, hogy feltörik valamelyikőtök profiljàt, és rosszindulatból az a személy kezd el hasonlókat csinálni. Nem szabad ilyen játékokba belemenni.

2022. jún. 20. 23:42
 8/10 anonim ***** válasza:
24%
Ha már kirakta, már úgyis mindegy, magyarul le van szarva a szája, hogy mit akar.
2022. jún. 21. 01:30
 9/10 anonim ***** válasza:
80%

Nincs mit tenni! MÁR nincs mit!

Egyszerűen nem értem a kor embereit!

Nem értem azt az oldalt sem, aki bizalmas tartalmú képeket készít és tárol!

És nem értem azokat az embereket sem, akik ilyen tartalmú képeket provokálnak ki, kérnek, kapnak és kezelnek!

Teljesen meg vagytok tébolyodva!

Hagyd a sorsára ezt a görényt és ha egyéb okod nincs arra, hogy muszájból tarts vele kapcsolatot, akkor töröld ki az életedből!

2022. jún. 21. 09:02
 10/10 anonim ***** válasza:
A beszélgetéseteket ha lefotóztad azzal hogy zsarol mondd meg neki hogy elküldöd az anyjának/családjának kirakod a fbra, instára, tiktokra hogy mindenki lássa mekkora szar alak és senki ne akarjon összejönni vele. Legalább adsz egy kis segítséget a következő áldozatának
2022. jún. 22. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!