Mit gondoltok a meztelenkedési szenvedélyemről?
Egyszerűen imádok bárhol meztelenül lenni.
Legyen ez a természet vagy otthon.
1. kb 3 éve elmentem biciklizni egy földes útra ahol találtam egy tök jó helyet (messze bármilyen épülettől)
gondoltam levetkőzök és sétálok egy kör (mert pont volt úgy egy földút) kb 1 km lehetett. Ezután gondoltam, hogy biciklizni is tök jó lenne biciklizni és mentem egy kör meztelenül biciklizve. Amikor vissza értem ahol levetőztem rá kb 2 percre jött egy autó de már felvoltam öltözve szóval nem láthatott meztelenül szerintem.
2. kb 2 éve elmentem egy tóhoz és kerestem egy helyet ahol kevés az ember, levetkőztem és bementem a vízbe, aztán kijöttem és gondoltam, hogy elsétálok a kilátóig természetesen vittem egy törölközőt amit magam köré tekertem de amikor elkezdtem sétálni a kilátó felé akkor gondoltam, hogy meztelenül megyek tovább mivel pont egy nagy kanyar visz a kilátóhoz ami jó sűrű fák vannak szóval ha jön valaki akkor gyorsan magam köré tekerem a törölközőt és kész de pont jött egy fotó ember és amire észre vettem és amire körbe tekertem a törölközőt biztos látott meztelenül de nem szólt semmit amikor elmentünk egymás mellett.
3. A Balatonon amikor elmegyünk akkor néha elmegyek kicsit messzebb a többiektől és leveszem az úszónadrágomat és meztelenül úszok, elvagyok egyhelyben.
4. 4 éve voltunk Horvátországban és valamelyik nap elmentek a szüleim este felé körbe nézni a városba én meg amikor elmentek levetkőztem meztelenre és kimentem az erkélyre. Nagyjából 5 perce lehettem kint amikor megláttam 2 ember kb 150 méterre az utcán és úgy láttam mintha felé néznének de lehet, hogy háttal voltak (már sötétedett)
5. 5 éve volt, hogy egy sport versenyen egy hotelben aludtunk 2 éjszakát. Amikor 2 órás szabad program volt akkor kitaláltam, hogy felmegyek a hotel szobámba és meztelenkedek egyet és kimegyek az erkélyre, nagyjából 10 perce lehettem kint amikor hallottam egy ajtó nyitódást (2 szoba társam volt) azt hittem valaki bejött, gyorsan felkaptam a törölközőt és bementem a szobába de nem volt bent senki. (máig azt gondolom, hogy egy takarító volt de amikor megláttam hogy kint ülök az erkélyen akkor kiment) Bent maradtam valamennyit amikor rájöttek, hogy kint hagytam a telefonomat az asztalon amire eléggé rá süt a nap, kiakartam menni de láttam, hogy a hotel másik szárnyán kint ül egy ember az erkélyen, jó akkor várok, gondoltam. Hiába vártam 10+ percet nem ment vissza akkor gondoltam, hogy jó akkor kimegyek meztelenül és megnéztem a reakcióját. Gyorsan kimentem, megfogtam a telefonomat és már mentem is vissza. A függönyön át megnéztem a reakcióját és szerintem miattam hajtotta le a fejét és fogta az egyik kezével. Szóval valszeg meglátott.
6. 2 éve este elmentem az egyik tóhoz annak a részén ahol kevés ember szokott járni, levetkőztem meztelenre és szépen lassan, halkan bementem a vízbe. Baromi jó volt és meleg volt a víz( lehet, hogy az adrenalin fűtött fel) szerintem azért volt meleg a víz mert napközben nagyon melegvolt (30+ fok volt és felmelegítette a vizet) estére meg jól lehűlt a levegő a 20 fok alá a víz meg melegebb volt mint a víz és ezért éreztem melegnek a vizet de baromi jó volt. Közbe meg a szembe lévő parton egy lámpával rá világítottak, hát mondom mi van?! Már este fél 11 kor nem fürödhet az ember meztelenül a tóban?
7. Este munka után tavaly Augusztusban amikor volt a nagy hullócsillag hullás akkor elmentem egy messzi kövesútra ahol kevés volt a fény szennyezettség. A jó meleg aszfaltra lefeküdtem meztelenül és néztem a hullócsillagokat. Hallottam néhány traktor menni a távolban, azt hittem, hogy pont erre akarnak menni ahol én meztelenül vagyok de szerencsére senki nem zavart, fantasztikus élmény volt. ( és láttam egy olyan hullócsillagot amit akartam látni ami olyan hogy, megy a hullócsillag és maga után húzott egy világító csíkot, gyönyörű volt!)
8. Itthon a szobámban este felé imádok meztelenül lenni.
9. Még jó sokszor meztelenkedtem a természetben de azok annyira nem voltak izgalmasak mint ez a néhány.
Hogy valakinek voltak ilyen élményei akkor nyugodtan megoszthatja velem akár privátban.
Mit gondoltok a meztelenkedési szenvedélyemről?
Én is szeretek meztelenül lenni.
És annak örülnék a legjobban, ha az, hogy bárki mások előtt meztelen, az ne megbotránkoztató, hanem természetes legyen.
Szerintem az emberi test meztelenül a természetes.
Úgy kéne nézni a másikat, ha bárhol meztelenül van, hogy azzal ne legyen gond.
Bárhol, ahol természetes dolog így is meztelenül látni egymást.
Öltöző, tusoló. Ott lehet a legjobban érezni, hogy nyitottak az emberek.
Remek pontokba szedett esetek! :-D No1;Fiú vagy Lány vagy?
No2. Hány éves korban és hogy jött ez a szenvedélyed? vagy HOBBID?
Jó pucérkodást és vigyázz magadra és írj még róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!