Valaki találkozott más emberrel miközben meztelenül sétált/ biciklizett pl.: az erdőben? Mi történt?
Figyelt kérdés
Légy szíves csak olyan ember írjon akivel már történt ilyen. Köszi.2022. jan. 20. 22:00
A kérdező szavazást indított:
Csak néztek.
Megszólítottak.
17 szavazat
1/16 anonim válasza:
Csak nem te vagy a híres Debreceni Biciklis Rejszelő? 😅
2/16 anonim válasza:
Mik nem történnek Debrecenben, már kezdem bánni, hogy elköltöztem onnan :c
5/16 anonim válasza:
Egy idősebb embert láttam,a házához közeli erdő szélén (erdész,ismerem) Semmi nem történt,mi is történhetett volna? "Vén bolond" gondoltam és mentem tovább.
6/16 anonim válasza:
Hogy lehet meztelenül biciklizni? Nem sérti az érzékenyebb testrészeidet az ülés? Pláne nyáron, megsüti kicsit a nap, forró, te meg ráülsz… nem is túl higiénikus.
7/16 anonim válasza:
Mindig illedelmesen üdvözöljük egymást és megyünk tovább, néha váltunk pár mondatot az időjárásról.
8/16 anonim válasza:
6, nekem az első reakcióm az volt hogy nem megy a fenekébe a kullancs az erdőben? :D
10/16 anonim válasza:
Mivel én évente 2 gyalogtúrázom társasággal a mezőkön, esetleg erdős részen naturista barátokkal, semmi nem történik. Elmegy mellettünk és kész. De az esetek 1-2 %-ban fordult csak elő, hogy bárkivel is találkoztunk volna az elmúlt 20 évben, mivel az ember ruha nélkül nem is szeretne más textilessel összefutni, ezért külön útvonalengedélyünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!