Valaki találkozott más emberrel miközben meztelenül sétált/ biciklizett pl.: az erdőben? Mi történt?
Figyelt kérdés
Légy szíves csak olyan ember írjon akivel már történt ilyen. Köszi.2022. jan. 20. 22:00
11/16 anonim válasza:
Többször előfordult már, egyszer szólítottak meg eddig, általában csak megbámutlak, vagy utánam fényképeztek.
12/16 anonim válasza:
Én futni szoktam meztelenül erdős, mezős területen. Minden évben van, hogy összefutok gombázókkal, túristákkal. Álltalában csak futok szó nélkül tovább. A kíváncsiak néha leszólítanak, velük beszélgetek pár szót. Ma már néha le is fényképeznek...
42N
13/16 anonim válasza:
Mi szexeltünk a párommal az erdőben, amikor megláttak minket. Nevetgéltek, de mentek tovább :D
14/16 anonim válasza:
Nekiálltak kiszedni egymásból a kullancsokat.
15/16 anonim válasza:
Vízparton meztelenül még megértem, de erdőben, félhomályban, ágak-bogak között? Ha elfáradsz, le se ülhetsz. Izzadsz, poros vagy, viszket mindened.
Olvass inkább valami jó könyvet a buta képzelgés helyett.
16/16 szocsi24 válasza:
Sziasztok! kb 2 éve Szikin voltunk nudizni párommal. Megismerkedtünk egy párral akik elmesélték,hogy nude walkoznak extrém helyeken! Erdőbe ruha, le s séta. Hétvégén elmentünk mi is quvaddal :) Olyan helyre mentünk be, ahol ember képtelenség, hogy bejusson. Levetkőztünk s go. El se lehet képzelni milyen jó érzés egy szál f.. ban sétálni! Aki nem próbálta még ki hajrá! Mi élveztük! Sőt más párokkal is szívesen ismerkednék erre a dologra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!