Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti szeretnétek egyenjog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szeretnétek egyenjogúságot?

Figyelt kérdés
szept. 6. 06:06
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%

30/

Ez jó , én is kipróbálom ezt hogy innentől sosem fizetek randin de majd ha adok ajándékot azt szívből adom

szept. 6. 11:47
 32/41 anonim ***** válasza:
42%

"pedig nektek nőknek már régóta van szavazat jogotok és dolgozhattok is .

nem tudtad?"

De, tudom, csak emlékeztetem a népet hogy miről szól az egyenjogúság. :) Semmi köze a férfi-női szerepekhez, randizási gesztusokhoz. Csak itt veri a nyálát mindenki, hogy "mermegnézeménhogycipelszfelegyhűtőtanyolcadikra". Nem erről szól, nem a kávéról, nem a házimunkáról, fogja már fel mindenki.

szept. 6. 12:48
 33/41 A kérdező kommentje:

32.

Látom a második felét már nem sikerült elolvasnod; gondolom a szemed már elfáradt ezért belinkelem hogy nyugaton mi az egyenjogúság ami felé kéne haladni

"dániában ahol tényleg egyenjogúság van a nő megsértődik ha a férfi fizet , illetve hogyha az ajtót kinyitja előtte vagy a széket segít elé tolni, ha egy szekrényt kell arríptolni ugyanúgy megcsinálják a nők és ha át akarod venni tőlük megsértődik...."

szept. 6. 13:09
 34/41 anonim ***** válasza:
66%
33, szerintem azon, ha valaki előzékeny igazán nagy hülyeség megsértődni. Egy kedves gesztus, az csak kedves gesztus. Aki emiatt patáliát csap, annak komoly gondjai vannak. De, az szerintem is úgy fer, hogy, ha a pasi normálisan végzi a házimunkát én is cipelem a szekrényt.
szept. 6. 13:22
 35/41 anonim ***** válasza:
9%

Valóban 34 így a korrekt.

34 komment alatt nagyon durván kijön az a része hogy az illemet különvlasztjuk az egyenjoguságtól pedig ez egy és ugyan az ha én velem mint férfi teljesen egyenjogú a random utcánsétáló nő akkor azt csinálok amit akarok ha úgy tetszik mert beszolt és valjuk be nagyon durván sok nőnek akkora "pofája" van úgy arcon verem hogy csak pislog eddig ez gáz volt ilyet illemből nem teszel de hát azon kívül hogy büntetőperem lesz ezek után senki egy szót se mondhatna hogy "ez a gyökér megvert egy nőt" de pfff mi lenne utána a neten tiktokon még a hiradóba is ajjaj ..

A nőknél az egyenjoguság ott kezdődik hogy ne legyenek hátrányosan megkülönböztetve mint munkahelyen , lehetősségei azonosak legyenek de minden eddigi előzékenységet azért mind megtartaná de basszus ffi ként azért nem vagyok vak és totál hülye sem még ha egy kcsit az is vagyok ... hát amit egy nő az élete során megkap az bmeg .... kegyetlen... előzékenység udvariasság sokan 30 éves korukig egy nyomorult piát nem fizet magának nemhogy belépőt és ezt tovább lehetne vinni még és olyan érdekes hogy ott az adott pillanatban egyik sem ugat erről hogy bocsi haver de te és én ugyan olyanok vagyunk így engem ne hívj meg... Én sem voltam mindig ilyen f.sz .. de egy bizonyos szám után megtapasztalja hogy a többség milyen és már pcicit jobban látja a dolgokat.

K sok nő kihasználja hogy nő és olyan gerinctelen dolokat enged meg magának lásd a haverommal pl 2 hete egy sima randin megismerkedett egy dagadt disznóval és a szerencsétlen fogyatékos haverom mert az 2 hét alatt 1 milliót költött rá és amikor ezt láttam úgy elzavartam a csajt hogy vissza se nézett olyan szinten manipulálta ismerkedés alatt és a 2-3 alatt hogy a gyomrom fordult fel ez a barom meg nem vette észre mert túl jó szívű. Na a számok alapján ezt sem a férfiak csinálják hanem 90+% ban a nők és mennyi ilyen van te jó isten .... tisztelet a kivétel aki egy igazi kincs. ÁÁÁ imádtam ezeket alázni és úgy tel.be sz.rni és kivágni hogy azt se tudja merre néz (de csak azt akiről hamar lejött hogy ilyen)

szept. 6. 13:43
 36/41 anonim ***** válasza:
75%

Egyenjogúságot szeretnék, egyenlőséget nem... vagyis jobb szó rá, hogy egyenlőség nem is lehet emberek között azért, mert mindenki más, a biológiai férfi ill. nő között pl. testfelépítési és biológiai különbségek vannak, amik miatt egyenlők nem leszünk soha (vicces lenne elvárni, hogy egy férfi szüljön :D). Egyenjogúság alatt meg azt értem, hogy:

- egyenlő jogok, egyenlő kötelességek

- ne legyek a nemem miatt diszkriminálva olyan esetben, amikor tök irreleváns a nemem (pl. ha én akarok magamnak autót venni, és a párom elkísér autókereskedésbe, akkor ne a párommal akarja megbeszélni az autókereskedő a részleteket, csak azért, mert "a nő az hülye a kocsikhoz", vagy ha ugyanolyan munkakörben, ami nem titkári, dolgozunk x-en egy cégnél, akkor ne engem küldjön el a főnök kávét főzni, csak mert nő vagyok)

- mindenkinek lehessen lehetősége eldönteni, hogy mit akar kezdeni az életével anélkül, hogy megszólja a társadalom, ameddig másnak közvetlenül nem árt vele... hogy én is nyugodtan élhessek úgy, hogy nincs gyerekem meg nem főzőcskézem, és Lacikát se küldjék el az anyjába, amiért ő akar lenni a htb vagy óvóbácsinak akar állni, meg utálja a focit

szept. 6. 13:47
 37/41 anonim ***** válasza:
69%

35, kevered a szezont a fazonnal. Mint írtam, ha valaki tesz egy gesztust, szerintem azt értékelni kell, ahogy egy ajándékot, bókot, szívességet is, mindegy, hogy nő vagy férfi teszi. Magát a tényt kell értékelni, hogy kedves akar lenni.

Az más, ha ez el is van várva, mert a másik férfi, vagy nő. Ezzel én se értek egyet, de azzal se, hogy valaki azon hisztizzen, hogy kedvesek vele. Ez a két véglet és a végletek szerintem soha nem szerencsések.

Ami a nyílt utcán verekdést illeti, akiben olyan indulatok dúlnak, hogy erre vágyik, azt ki kéne vonni a forgalomból. Én sokat járok az utcán, sokat tömegközlejedek mégis legfeljebb a cigókat látom hangosan beszólogatni az utcán (jellemzőenegymásnak, de ez is elég ritka), de még azok se verekszenek. Tény, nem a gettóban lakom, de mindig meglepnek az ilyen élményeket, vágyakat emlegetők.

Vagy nagyon rossz helyen laksz, vagy te vagy a provokáló fél. Más opciót nem tudok elképzelni.

szept. 6. 13:55
 38/41 anonim ***** válasza:
0%

37 Ez oké de a bókok és az adjándékok meg a gesztusok eloszlási aránya jelenleg 99% férfi adja a nőnek és 1% vissza.

Kivéve ha hátrányos helyzetű emberről van szó mert akkor sajnálatból nagyobb a női empátia de ennyi

és igen pont az a tipus vagyok akit semelyik apa nem kíván a lányának de ez is ok okozati összefüggés és 15 éve nem volt ilyen laza kimondani a golddigger szót de manapság már pofa nélkül még büszke is rá a nő hogy neki milyen elvárásai van a probléma meg azzal van hogy ezek akik most nyomják ezt tanitják a köv generációt és ez még rosszabb lesz .. na most ezeknek magyarázd el az egyenlőséget mert ezek is addig látnak csak ebbe ameddig nekik kedvez csak az a baj hogy a hülyét meg lehet vezeni és sok férfi meg borzasztó gyökér.

NIncs egyenlősség meg egyenjoguság a nő csendben van ha meg nem akkor válalja a kemény élet velejáróját ami már egyáltalán nem tetszik megint csak tisztelet a kivétel pár%

szept. 6. 14:04
 39/41 anonim ***** válasza:

38, vannak aranyásók, férfiak és nők is. Azért van kevesebb férfi, mert kevesebb nő vevő az ATM szerepre. Tehát, ha a férfiak növelik az elvárásaikat és nem mennek a pna után ész nélkül (lásda haverod... hogy lehet pár hét alatt egy milliótelverni? Kocsit vett neki?) (persze, nem minden férfi ilyen és szerencsére egyre többen gondolják végig, valójában mire vágynak, állítanak saját elvárásokat párkeresés során) akkor egyre kevesebb nő fogja kihasználni a "női lét előnyeit".

A haszonlesés nem női, hanem emberi tulajdonság. A férfiak a párkapcsolatban a "női feladatok" áttestálásával nyernek előnyt, a nők meg (jellemzően csak a beetetési szakaszban) a meghívással, ajándékkal. Én nem vágyom az utóbbira, de nem viselem el az előbbit se. Ez lenne az egyenlő bánásmód a kapcsolatban. Meg is kapom rendszeresen, hogy így nem lesz kapcsolatom. Mert nem vagyok hajlandó az otthon melegét játszani... sokak szerint még mindig ez a felállás a normális sajnos. De, lassan ez is alakul.

Ugyanakkor továbbra is tartom, hogy amennyiben Dániában valóban a fent említett viselkedés a norma, az ugyanolyan szélsőséges és egészségtelen, mint a másik véglet.

szept. 6. 14:15
 40/41 anonim ***** válasza:
53%
Akkor gondolom a te szemed is látja hogy az egyenJOG szóban a JOG a lényeg, és az, hogy ki fizeti a kávét nem JOG kérdése. Ennél óvodásabb szinten már nem lehet elmagyarázni, ha nem sikerül egyetlen szót értelmezni akkor valami probléma van veled.
szept. 6. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!