Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti szeretnétek egyenjog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szeretnétek egyenjogúságot?

Figyelt kérdés
szept. 6. 06:06
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem biznám rá pl a gyerekem egy pasira mig en eljárok pl bulizni inni. Vagy hasonlók.

Soha nem lesz egyenrangúság mert csak a nők viszik a hátukon az egesz családot mindig.

szept. 6. 09:23
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
21 egy random pasira én se, de az apjára igen. Nagy baj, ha a saját apjára nem lehet rábízni. Akkor nem neki kellett volna szülni. Én sok jó apát ismerek.
szept. 6. 09:26
 23/41 anonim ***** válasza:
0%
na a 21 es miatt vagyok én olyan amilyen és imádom fetrengeni látni az ilyet !
szept. 6. 09:38
 24/41 A kérdező kommentje:

7.

"Annyit szeretnénk hogy szavazhassunk, dolgothassunk, "

pedig nektek nőknek már régóta van szavazat jogotok és dolgozhattok is .

nem tudtad?

"Semmi köze ahhoz hogy ki fizeti ki a nyomorult 500ftos kávét egy randin."

dániában ahol tényleg egyenjogúság van a nő megsértődik ha a férfi fizet , illetve hogyha az ajtót kinyitja előtte vagy a széket segít elé tolni, ha egy szekrényt kell arríptolni ugyanúgy megcsinálják a nők és ha át akarod venni tőlük megsértődik....

12.

Tehát maradnál a megszokott kényelemben?

15.

Eltaláltad!

szept. 6. 09:43
 25/41 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem egyenjogúság kérdése, hogy ki fizet randin. Egyértelműen az, aki ELHÍVTA a másikat. Utána mehet felesben, vagy felváltva, amikor az a közös döntés, hogy folytatják a randizást, és utána a kapcsolatot.
szept. 6. 09:56
 26/41 anonim ***** válasza:
Engem hívott már el nő és én fizettem (nem okozott gondott de nem ugrott a számláért sem) szóval ez nem egyértelmű
szept. 6. 10:06
 27/41 anonim ***** válasza:
#26 mondjuk szerintem neki illett volna. Én is fizettem már nőként, amikor én hívtam el a másikat. Szerintem ez így természetes.
szept. 6. 10:12
 28/41 A kérdező kommentje:

"Én is fizettem már nőként, amikor én hívtam el a másikat."

a baj csak az hogy a nők 90%-a nem így gondolja, hiába hogy te ide be hogy te vagy a szent teréz anya

szept. 6. 10:22
 29/41 anonim ***** válasza:
#28 szerintem azért gondolod ezt az arányt, mert eleve ritkább, hogy nő hív el férfit. Volt már hogy egy nő elhízott, és te fizettél? Ha igen, hányszor? Ha már arányokról beszélsz…
szept. 6. 11:03
 30/41 anonim ***** válasza:
Sose fizettem randin,nem is fogok.Ugyanúgy nem kérem el sz árát,ha én veszek valamit.És nem csak egy kávé áráért adtam már ajándékot.
szept. 6. 11:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!