Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi alapján néztek valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján néztek valakit prostinak?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, ugyanis most belefutottam egy számomra különös esetbe nemrég. Előtte egy kicsit magamról: 20-as évei közepén járó, mások által csinosnak/dekoratívnak mondott, feltörekvő (lassan egy éve indult) vállalkozónő vagyok, média/marketing területen. Még tehát viszonylag kezdő, új a piacon, de a "felfutásomhoz" sosem kérném senki támogatását...valahogy mégis sikerült ezt a látszatot keltenem a húsvéti hétvégén.

Történt, hogy eljutottam végre egy elég exkluzív, gyönyörű pesti hotelbe, egy kicsit pihenni, wellnessezni. Bár pár hónapja már nincs kapcsolatom, nem pasizni akartam, csak kicsit kikapcsolódni (egy olyan vidéki városban, ahol élek, ez kicsit nehezen megoldható, a maga 1 szórakozóhelyével, amit elleptek a tinik :))

Van ebben a hotelben egy elég híres bár, ahol anno a kedvenc íróim is rendszeresen megfordultak. Gondoltam, mindenképp le kell nézzek oda nekem is, ha már itt vagyok: csak rendelek egy italt, gyönyörködök a helyben, aztán már megyek is vissza a szobámba, aludni. Egyedül.

Felvettem ezért egy elegáns, szerintem teljesen konzervatív, térdig érő egyberuhámat, egy kb. 3-4 cm-es sarkú szandált és egy egyszerű, fekete blézert, hogy ne fázzak és ne legyek túl kihívó.

Lementem, a bárpultnál a bártender nagyon kedvesen fogadott, és amíg keverte nekem az italt, leültem vele szemben a bárpultnál.

Nem sokkal később pedig leült kettővel mellém egy amerikai, idősebb férfi. Megszólított, beszélgetni kezdtünk (angolul), kérdezte, rendelhet-e nekem egy italt. Megköszöntem, de mondtam neki, hogy már éppen készítenek nekem egyet. Elkezdett arról mesélni, hogy az az ő egyik kedvence is, stb., valahogy pedig kilyukadtunk oda, hogy elkezdtünk mesélni egymásnak a munkánkról meg mindenféle általános dologról. Belőle azon túl, hogy "filmkészítő", konkrétabbat nem tudtam kihúzni a munkájáról. (Később a keresztneve és a fotója alapján megtaláltam, valóban hangmérnök, ráadásul elég elismert is a maga területén). Mellettünk ült egy elvileg szintén filmes banda, mesélt róluk is, de nyilván azért fenntartásokkal fogadtam azt is, meg az ő történetét is. Úgy éreztem, valamiben tuti kamuzik, vagy valamit akar; nem volt 100%-ig jó érzésem. Az "ismerkedés" kapcsán elmeséltem neki is mindazt, amit feljebb már leírtam magamról, de sosem tettem olyasmire célzást se, hogy szükségem lenne némi protekcióra a vágyaimhoz. (Vannak későbbi terveim, amik a filmiparhoz köthetőek, amik szóba kerültek vele is, de ennyi. Ha már a vállalkozásomat sikerült nem becsődőltetnem ennyi idő alatt, úgy vagyok vele, előbb-utóbb oda is eljutok, amit a legjobban szeretnék - de nem a p*ncimmal.)

Ehhez képest éreztem, hogy egyre többször teszi a kezét a térdemre, de nem sokkal "intimebben", ahogy a hozzá hasonló korúak szokták. Nem viszonoztam, el is húzódtam ilyenkor általában. Az viszont egy idő után már idegesített kicsit, hogy vagy 3x hozta fel, hogy menjek vele a Balatonra, ahová utazik másnap. Mondtam neki mindannyiszor, hogy köszi, de itt a munkám keddtől, várnak az ügyfelek.

Úgy egy óra beszélgetés után elköszöntünk, és amikor a lifthez értünk (szerencsére az ő szobájához másik vezetett, mint az enyémhez), megállt és finoman magához húzott, hogy menjek fel vele a szobájába. Hárítottam, nagy nehezen elfogadta, én mentem aludni a sajátomba.

Alighogy azonban felérek, jön az sms, hogy kapok X összeget, ha vele töltöm az éjszakát. Megírtam neki, miután nevettem egyet a helyzeten, hogy bocs, de én megfizethetetlen vagyok...mire bocsánatot kért üzenetben vagy háromszor, ebből egyet másnap reggel.

Arra hivatkozott, hogy kétségbeesett volt, meg részeg, de a helyzet az, hogy mindketten csak két italt ittunk...annyira nem volt erős egyik koktél sem. És oké, fizette nekem az enyémeket, de hiába mondtam, hogy nem kell, a szobámra íratom, ragaszkodott hozzá. Ezek szerint akkor nem kellett volna hagynom.

Ez egy hosszúra nyúlt sztori, tudom, de a részleteket azért írtam le, mert nektek talán egyértelműbb lesz belőle, hol rontottam el valamit. Ott, hogy fiatal nőként merészeltem egyedül lemenni a hotel bárjába késő este? Ha férfiaktól ezt sokan természetesnek veszik, tőlünk mikor fogják végre? (Megjegyzem, vacsorázni nem is mentem le egyedül, mert azt kínosnak éreztem volna.)

Ott, hogy leálltam vele beszélgetni, vagy hogy nem tűnt fel, hogy nem amolyan "öregemberesen" ér hozzám? (60-nak tűnt alsó hangon, amikor találkoztunk, a Wikipédia szerint van már 67 is...) Hogy nem erőszakoltam ki, hogy mindkét italomat én fizessem, csak 2x közöltem vele, hogy én szeretném?

Komolyan nem értem: ha egy nő végső soron visszautasít titeket elsőre, amikor az ágyatokba hívjátok, ezek alapján miből gondolnátok, hogy a pénzetekért azért lefeküdne veletek? Abból az 1-2 italból, amit enged, hogy fizessetek?

Egy szó, mint száz, várom az építő jellegű véleményeket, hogy a jövőben elkerülhessem az ilyesmit. Szeretek egyedül utazni, és nem szeretnék csak azért magam mellett tartani valakit, hogy "védve legyek" az ilyen helyzetektől.

(És nem, arra nem vagyok kíváncsi, hogy ki szerint vagyok ténylegesen is qva :) köszi)

2022. ápr. 22. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Nézd, csak megpróbálta, biztos tapasztalta már, hogy vannak nők, akikre hat egy bizonyos összeg. Ne vedd magadra.
2022. ápr. 22. 22:19
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Én már megtanultam, hogy nem szabad a látszat alapján ítélni. Mert a látszat néha (vagy szinte mindig) csal.

Ismerek néhány lányt, akikről megtudtam, hogy prostik(vagy azok voltak ideig-óráig) és jellemzően a legszerényebbnek látszó,átlagcsaj szürke kiseregerek voltak,akikről senki sem gondolná.

A hozzád hasonló dekoratív megjelenésű nőknek az az átka, hogy a popkultúra,a romkomok, a média így ábrázolja a prostikat, emiatt a felszínes emberek annak is fogják azonosítani őket. Több ilyen lányt is ismerek, köztük modelleket és általában ők adják be legkevésbé a derekukat. De hiába van így, az átlagemberek, a többség maradni fog a rossz berögződéseinél, teljesen mindegy, hogy nem fogadod el az italt, vagy elutasító vagy, vagy hogyan reagálsz, biztos volt már részük olyan médiaélményben ahol ezeket is felhívásnak vették a keringőre, mintha kéretnéd magad.

Szóval talán az egyetlen tanács, amit tudok mondani, hogy öltözz tök átlagosan, farmer meg valami egyszerű ruha szomszédlány típusnak és akkor ha nyomulnak is rád, azt nem fogják feltételezni, hogy prosti vagy.

2022. ápr. 22. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Biztos időnként elő fog fordulni, hogy betalálnak ilyennel. Nem éltél vele, hárítottál. Mást szerintem nem igazán lehet ilyen esetben. Elvégre a láthatatlanná tévő köpeny nem létezik.
2022. ápr. 22. 22:28
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Kamu, de érdekes sztori volt :D
2022. ápr. 22. 22:36
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
A ruha túlzott leírásánál bukott meg az egész, ha nem kreált történetet írsz, ilyenre nem térsz ki. Erre figyelj.
2022. ápr. 22. 22:59
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Honnan tudta a telefonszámod?
2022. ápr. 23. 00:31
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
Ha jól sejtem hol van ez a hely, akkor azon a helyen, ahol te ültél többnyire prostik ülnek. Ez nem a te hibád. Pestre kurvázni járnak nagyon sokan.
2022. ápr. 23. 02:57
 8/11 Noren1989 ***** válasza:
100%
Én is arra tippelnék, h maga a bàr/szàlloda van erre szakosodva.
2022. ápr. 23. 03:28
 9/11 anonim ***** válasza:
23%

A sok KamuKinder (akik bármilyen kérdésre, még a véleményt kérőkre is rávágják hogy kamu, pedig ilyen szitu, amit a Kérdező írt tényleg létezik) miért nem fekszik le inkább aludni az esti órákban?

Nagyon unalmas már hogy tök mindegy milyen kérdés kerül ki, ami reális és teljesen életszetű, valami agyilag nokedli egyből bepötyögi, hogy kitalációnak tartja. Az ilyenek kő alatt élnek, vagy mi?

2022. ápr. 23. 10:08
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! Kaptam így egy pár új perspektívát :)

És medves #9, köszönöm! A sztorim sajnos igaz, de eddig csak a csodálatos gyakorin találtak he hasonlóval - fura volt most élőben is. Eddig viszont nem láttam egészen tisztán az okokat. Tippre nekem is a társadalmi beidegződések jutottak elsőre az eszembe, az viszont, amit például a #7-es válaszoló írt, nem fordult meg még a fejemben. Most már meg fog :) és nem ülök többet oda sehol sem.

2022. ápr. 24. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!