Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet még normális barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még normális barátnőm, hogy ha 5 prostinál jártam életemben, és összesen 12-13 csajjal feküdtem le?

Figyelt kérdés

2019. dec. 3. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet.
2019. dec. 3. 18:50
 2/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Miért ne lehetne? Milyen hülye kérdés már ez?
2019. dec. 3. 18:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Hogy érted? Nem muszáj, hogy ez legyen az első dolog, amit megemlítesz magadról, amikor új emberrel találkozol.
2019. dec. 3. 18:52
 4/9 A kérdező kommentje:

Holnaptól kezdek dolgozni ha minden igaz, viszont kiderült, hogy nagyon rossz a hallásom a bal fülemre. Hallok vele ha telefonálok vagy ilyesmi, de viszont így is nagyon rossz. És munkahelyen nem szabadna zajba lennem.

Félek, hogy emiatt nem fognak felvenni.

Most voltam amúgy az 5.-el, és nagyon élveztem.

2019. dec. 3. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:

A prostikat inkább ne említsd meg 😉

Vagy ha nagyon akarsz megemlíteni csúnya dolgot a múltadból, fogalmazd át őket úgy, hogy egyéjszakás kaland.

A nők azért nem szeretik, ha hallanak a prostis kalandokról, mert akkor világos, hogy semmilyen erkölcsi aggályaid nincsenek a nők megvétele ellen.

2019. dec. 3. 18:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretem amúgy hogy pénzért szexeljek, de ha más nincs, és hiányzik a szex, nincs választásom. Nem vagyok jó pasi, és amúgy is keresztül néznek rajtam sajnos.
2019. dec. 3. 19:07
 7/9 anonim válasza:
Olvastam egy könyvben, van olyan hogy "elhasznaltsag", mondom is hogy értsd. Egyik barátom vagy 100 csajjal szexelt már, minden nő volt neki fiatal, idős stb... Ez a srác jó ember, jó pasi nem élt vissza a helyzetével, de népszerű a nőkel. Ő már régóta vagyok normális rendes hosszú kapcsolatra, de valamiért nem jön össze neki, pedig tapasztalat csajozó, vajon miért? Itt jön képbe az említett "elhasznaltsag". Megerzik a nők meg persze ő is őszintén elmondta h 100x nővel volt.
2019. dec. 3. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:
42%
Biztos szép személyiséged van,de nekem nem kellene olyan pasi akit már mindenkibe megfordult.
2019. dec. 3. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne? Jó, persze ne ezzel kezdj az ismerkedésnél, de engem speciel nem zavarna, ha amúgy jól kijönnénk. Illetve plusz pont, hogy gondolom a szexben van már némi tapasztalatod ;)

(azért remélem óvszert használtál... vagy ha nem, esetleg egy STD szűrés nem árthat a biztonság kedvéért, nehogy ebből kellemetlenség legyen később)

26/N

2019. dec. 4. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!