Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők rengeteget harcoltak-harcolnak az egyenjoguságért. Miért van az, hogy most, amikor korlátlan lehetőségek állnak előttük, néhányan az egyéni karrier helyett választanak inkább egy gazdag pasit, és annak az oldalán bazsalyognak, mint feleség?
10 pontos kérdés:):
Mert ez az egyenjogúság dolog pont, hogy erre terjed csak ki, kiképezik őket "kopasztó művészekké".
És ez neked fáj mert nincs pénzed bazsalygó feleségre? 🙂
Egyébként 1-es véleményét osztom.
Na ja, ezekből a csajokból olyan sok van, hogy még távolról sem ismerek egyet sem.
Tudod milyen nőt ismerek viszont? Aki vezeti a háztartást az ügyeletes parazitája mellett.
Az igazi kérdés az, hogy miért vállalják a mai nők a férfiakra eső munkát is, mikora magyar háztartásokban mindkét fél pénzkereső?
Nekem legfeljebb bazsalygó férjem lehetne...😀
Nekem az "fáj" amikor szép okos nők, akik ráadásul nem is csórók, ostoba dagadt hájpacnik oldalán "virítanak".Ilyenkor úgy érzem, alul értékelték magukat, ennél ők többet érnek.
Fura, de én ezt nem provokációnak szántam. Tényleg kiakaszt, ha úgy érzem, valaki - akinek van választása - ennyire leadja.
Egyébként, mielőtt egyéb gyanuba kerülnék, nem vagyok csalódott, magányos stb. Igaz, a férjem 37 együtt tõltött év után meghalt, de minden seb begyógyul egyszer, ha valaki nyitott, találhat új társat.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!