Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretnétek egyenjogúságot?
8/
"Aki sajnál 600 forintot valakire, arról levonom a következtetést"
Hajjaj a berögződések jönnek elő namost hogy is van ez mert ha számokban kellene nézni akkor nagyon sz.rul jönne ki az arány
tegyük fel legyen megint a 600ft os kv mert ugye első beszélgetés van , milyen arányba is oszlik el ez a "meghívás"? mert ha a férfi fizeti ez természetesenek van véve de ha már fele fele lenne vagy netán a nő fizet és valjuk be 100ból talán 1x fordul ez elő és akkor sokat mondtam akkor már jön a beárazásod és a "sokat elmond róla" faktor is. Na akkor fel lehet fogni ameddig mint a kisangyal csönd volt nektek addig a pontig én is megértem a "férfi eltartja a családot" meg a "férfi udvaroljon és hordozza a tenyerén a nőt" felállás de amióta megy ez a cicaharc a kimondatlan megkölönböztetés miatt és a jogokért azután ez a része is változik erre is mondják azt amit 3. alkalommal mondok el a pozitív része kell de a negatív velejárója na azért azt már nem és ekkor jön a fajtád mega beárazásod.
Most dönsd el hogy mi kell neked mert vagy az egyik vagy a másik van de akkor te is csengetni fogsz mint a kisangyal és a gyerekelhelyezésnél is majd lobogtasd az egyenjoguságot és ne maradj csendben mert eléggé jól szokott olyankor jönni ha nő nemű az egyén (megint a számok alapján) tisztelet a kivétel.
13, ha valakinek hiányzik a kasszából 600, vagy legyen valami menőbb kávé 1500 fta következő taliig, akkor nagy a baj.
Én az első randin az "aki meghívott" elvet vallom, tehát, mivel jellemzően a pasi kezdeményez, ő lesz a szerencsés.
Ha van akkora kretén, hogy koktélbárba, étterembe stb szervezi (én speciel első randira eleve nem fogadom el az ötletet) akkor az az ő baja.
Ha a randi nem ment jól, én felajánlom, hogy fizesse mindenki a sajàtjàt. Ha jól sikerült, akkor a második randit felajánlom, hogy én fizetem, így mindketten 0-án vagyunk. A baráti kapcsolataimban is működik az, hogy egyszer én, egyszer a másik fizet. Ehhez nem sok köze van annak, hogy régen ki, kit tartott el, vagy épp az egyenjogúsághoz. És megkárosítva se lesz a pasi még azzal az 1500 forinttal se.
Ez a "ti akartátok, akkor nesze" nagyon hiszti szagú.
Az illem átalakul, mostanra mindenki fejében van egy forgatókönyv, én azt keresem, akié hasonlít az enyémhez. Így, ha ilyen feminizmus károsult, aki most majd jól megmutatja alapon működik férfi-női viszonyban, az nem kell az életembe.
14/ naaa
"ha valakinek hiányzik a kasszából 600, vagy legyen valami menőbb kávé 1500 fta következő taliig, akkor nagy a baj."
Ezekszerint ha valakinél ilyen jellegű "nagy baj van" akkor az már off? nem is tudom a 36 évem alatt volt jópár olyan akinek nőként ennyi sem volt a zsebében de ez engem egy kicsit sem zavart illetve megbélyegezni vaakit ezért az sem a műfajom. Amúgy azt tudni kell hogy igyekeztem nem a legalacsonyabban funkcionáló nőket kiválasztani de hát mindenkivel megesik hogy sz.rbavan néha ...
"Én az első randin az "aki meghívott" elvet vallom, tehát, mivel jellemzően a pasi kezdeményez, ő lesz a szerencsés."
Ezt majd azért jelezd neki így mert a te etiketted a fejedben létezik és ha direktbe facetoface mondod ha nem is ilyeszti el mert nem fogja de legalább egy pici negatív hendivel indulsz ^^
A többivel egyetértek kb max még annyi hogy igen ahogy férfiből is sokat helyre kell rakni úgy nőből is és bizony néha fáj ez nektek de hát ez van az élet sz@r a világ változik ha meg a régimódi tenyerenhordozást keresi valaki annak ottvannak a gazdag 60asok jól fogsz élni cserébe olyanoktól mint én jönni fog a negatív és megvető aura de most már elkanyarodtam kicsit.
Én vagy nagyon oda adó vagyok vagy az ellentéte de ha találkoznék egy ilyen nővel aki ezt kikéri magának azzal biztosan úgy is bánnék cserébe ha egy kenyére kenhető szerethető személyíségű nő azt a tenyeremen hordozom de elvárásod csak azután legyen ha nyujtani is tudsz valamit addig kuss van kb
Férfiaktól nem igazán hallasz olyat hogy "jajj nekem ilyen legyen meg 180 magas minimum meg jól keressen legyen kemény de gyengéd is stb stb" tele van a net ilyenekkel hogy mik az elvárásai a nőnek de amikor megkérdezik hogy ő mit tud nyújtani nincs válasz vagy az hogy "magamat".
Ezek a nők 80%ban mert ugye arról hallunk elegete hogy a férfiak milyenek és mennyire rosszak így azt majd ecseteli majd más
16, mi se lennénk jó páros, ez meg csak jobb, ha az első randikon kiderül. Nem gondolatot kell olvasnia, hanem olyat keresek, aki magától is hasonlóan gondolkozik. Ne azért csináljon valamit, mert én "elvárom", hanem, mert az neki is úgy természetes.
Ami a pénz kérdést illeti, igen, nekem fontos, hogy hasonló legyen az anyagi háttér, életvitel.
Mint írtam, magamhoz hasonlót keresek, akinek nem kell erőszakkal hozzám idomulnia, de tőlem se várja el ezt.
"de hát ez van az élet sz@r a világ változik ha meg a régimódi tenyerenhordozást keresi valaki"
Ha valaki ilyet keres, akkor ilyet keres és egyébként valószínűleg találni is fog. A 30-40-es korosztályban is sok ilyen van még, persze nem tömegével, de, ha ezt keresed, találsz is.
Én nem vagyok tenyéren hordozós, egyenlőség párti vagyok a kapcsolatban is. Én épp úgy cipelek betont, bútort, akármit, ahogy ő mosogat zokszó nélkül. Nem hiszek a férfi-női szerepekben. (A fizikai, biológiai különbségek persze léteznek, de nem egy pasit láttam már, akinél magasabb a tűrő képességem, ha dolgozni kell) Jelenleg egyedül élek, megszerelem amit meg kell, van egy hétvégi telkünk, már ügyesen használom a láncfűrészt, én nyírom a nagyját, mert nagyon lejt (valamikori szőlő hegy) és a szüleimnek már nehéz, térköveket, beton elemeket pakolászunk, szóval nem vagyok az a szélben hajlongó virágszál. De nem is tűröm el a "nőnek hol a helye" mentalitást. Egyenlő feladat elosztás képességekhez mérten. Ha valamiben a pàrom jobb, nem fogom verni a mellem, hogy de én akarom, ugyanakkor azt se fogadom el, hogy az én ötletem semmis legyen, mert nő vagyok "úgy se értek hozzá", vagy csak a házimunka legyen jussom, mert ez így szokás.
Szerintem, ha egy kapcsolatban két teljesértékű felnőtt vesz részt, az lényegesen jobb, mintha egyik a gyönge, megmentésre váró hercegkisasszony, a másik meg a hős lovag aki mindent, bármit, bàrmikor szíve hölgyéért.
18-hoz még gondolat.
Ha a pasi megkérdezi, hogy legyen, akkor én elmondom neki ezt, ha ez számára probléma (el nem tudom képzelni miért lenne az) akkor a legjobb az lenne, ha közölné, hogy nekem se kelljen gondolatot olvasnom és egy találkával se lopjuk egymás idejét.
18 egyet értek ezzel amit írtál mert abba én sem megyek bele hogy megmondjam hogy ki mit kereshet és keressen.
Az unokanővérem jutott most az eszembe gyerekként nagyon kedveltem de olyan szinten változott és olyan szinten a pénz centrikusságra ment rá hogy "bizonyos szint" alá nem megy és ez a szint magasan van miközben ő a tipikus példája annak hogy és te mit adsz cserébe?: magamat.
Nagyon csinos de ennyi és imádom rommá alázni hogy azért érezze a törődést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!