Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyesen tenném? Vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen tenném? Vagy mit kellene tegyek?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 4 éve vagyunk együtt, de soha nem kaptam tőle semmit sem karácsonyra, sem szülinapra, sem évfordulóra, sem a hétköznapokban bármikor

Én viszont minden alkalomra adtam neki valamit

Ugye idén is lesz karácsony, és arra gondoltam h idén nem adok neki semmit

szept. 5. 15:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%

30# nem habzik a szám. Nem érdekel a százalek sem. 😁 az sem érdekel senkit sem, hogy te mit kapsz, mit adsz.

Itt még mindig a kérdező kerdése a lényeg. Meggyalázod te itt ezt az egészet ezzel amit írsz. Kinem szarja le, hogy mit és, hogy lepsz meg te?

A kerdezőnek kell azzal segíteni, hogy ne flusztálja az, hogy dolgozik, fáradtan nem vesz semmit, még Ő is azt mondja neki, hogy vegyem magának. Ergo ad suskát. Szerintem. Akkor ezen mi a kérdés?

szept. 10. 13:52
 32/39 anonim ***** válasza:
39%

"Ergo ad suskát."

Ezt melyik mesekonyvben olvastad? 😃

szept. 10. 13:57
 33/39 anonim ***** válasza:
35%

frusztrálja

Nincs olyan szó, hogy flusztál.

szept. 10. 14:19
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
Flusztrál. Egy betűt kihagytam. Na és? Bárki érti ezt, csak te mint elmebajnok nem. Haha
szept. 10. 15:41
 35/39 anonim ***** válasza:
51%
Frusztrál. Olvasni se megy.
szept. 10. 15:43
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
Kend a hajadra a csokit amit kapsz az uradtól, meg a virágot te szerencsétlen, betűművész! 😁 Nem is kívánatnál többet mint az, hogy az ami minden naposan természetes ajándeknak hiszed. Az, hogy a kedvesség neked csak ennyiből áll. Nyihaha! Hogy nem az a világon a legjobb ha együtt vagy úgy valakivel aki nem érdek. Taps neked ezért! Nem érdek emeber vagy. Áá nem. Nem az számít,hogy együtt vagy valakivel azért mert Ő jelenti neked a világot, vele vagy nyugodt, bekés. Nem. Az ajándék. Az kell. A sok kacat, lom. Az kell a sokadik szardarab megkapása. Jee! Óriás taps kérem! Azért is mert bemutatja azt, hogy egy átlagos nő ilyen kis kukac aggyal van ellátva.
szept. 10. 16:27
 37/39 anonim ***** válasza:
Neked mi bajod amúgy? Nem vetted be a gyógyszert?
szept. 10. 16:31
 38/39 anonim ***** válasza:
kívánatnál 😃😃😃
szept. 10. 17:21
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
Kívánhatnál. Nesze neked manci 38#
szept. 10. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!