Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyesen tenném? Vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen tenném? Vagy mit kellene tegyek?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 4 éve vagyunk együtt, de soha nem kaptam tőle semmit sem karácsonyra, sem szülinapra, sem évfordulóra, sem a hétköznapokban bármikor

Én viszont minden alkalomra adtam neki valamit

Ugye idén is lesz karácsony, és arra gondoltam h idén nem adok neki semmit

szept. 5. 15:35
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
35%

Talán a tapasztalat, drága

Láttam már ilyet

szept. 8. 17:28
 22/39 anonim ***** válasza:
0%
Tapasztalat? Húha! Van még mit tapasztalni a világból. Még kevés az ismeret. Nagyon kevés. 😁
szept. 9. 06:13
 23/39 anonim ***** válasza:
35%
Én nem egy örök szingli hapsi vagyok, hanem egy 48 éves házas asszony. Mindketten tudjuk, miről beszélünk. Attól, hogy kirakod a vigyorgós fejet, ez rajtad nem változtat.
szept. 9. 09:02
 24/39 anonim ***** válasza:
0%
Hát édes kisanyám rajtad sem. 😁 Érett vagy mert öregedsz, de nem azzá a nővé válsz bele gyepesedsz, elfogadod, sőt el is várod azt a hányást amit kapsz. Ezt írd! Ne azt, hogy amit egy nő akar igazán nem tudja magának megvenni! Akár mi is lehet az. 50 éves, házas nyanyóként irom akinek mindene megvan. Na bumm 😁
szept. 9. 15:29
 25/39 anonim ***** válasza:
35%
Nekem jó házasságom van. Nem hányást kapok. Szeretetet, odafigyelést. És igen, KÖLCSÖNÖSEN meg szoktuk egymást lepni a férjemmel. Nem azért, mert nekem nincs fizetésem. Az ajándék meg a figyelmesség nem erről szól, hogy de hát meg tudod venni magadnak a karácsonyi ajándékot. Házas nyanyó. Tévhitben tartanak. De ha neked ez jó, akkor további sok boldogságot!
szept. 9. 15:32
 26/39 anonim ***** válasza:
0%
Te milyen egy fura szerzet van kianyám? Szégyen. Az ilyen nők terjesztik a rémhireket is az életről. Hajrá! Így tovább!
szept. 9. 15:38
 27/39 anonim ***** válasza:
35%

Ilyen? Milyen?

Ja hogy én nem magamnak veszek ajándékot karácsonyra meg szülinapra.

Ilyen, igen.

Engem értékelnek. Téged meg tartanak. Na nem az eszedért.

szept. 9. 15:45
 28/39 anonim ***** válasza:
0%
Szégyelném magam a helyedben, hogy azt a tanácsot adod , hogy akkor jó kizárólag egy pasi, férj mellett ha vesze valami apróságot. Semmikor máskor. Az értékelés ha kapsz. Persze! Szégyeld magad azért, hogy lefikázod azokat at embereket, férfiakat akik kidolgozzák a belület is azért mert nem vesz semmit a nőjének csak pénzt keres arra, hogy minden, MINDENÜK meglegyen. Még egyszer megkérlek arra, ne engem alascsonyíts le mert semmit nem látsz sem jól, nem is érted ami van nálam. Áltakanosságban kell itt írni. Azt vágod? Vagy a diplomád miatt nem érted mi?
szept. 9. 17:08
 29/39 anonim ***** válasza:
53%
Az én férjemnek nem kell kidolgozni a belét, hogy mindenünk meglegyen, ugyanis nekem is van fizetésem. Közösen álljuk a terheket, közösen költjük el és kölcsönösen meglepjük egymást karácsonyra, születésnapra. Ahogy a normális embereknél szokás.
szept. 10. 10:11
 30/39 anonim ***** válasza:
58%

#28 Hiaba habzik a szad :)

A 0 %-os valaszaid magukert beszelnek. :)

Nem volt soha parkapcsolatod, meg is latszik rajtad. Kis szanalmaska.

szept. 10. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!