Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazoljátok légyszi h. helyesen tenném!?
Figyelt kérdés
Történt h. szakítottunk, de a jó viszony (látszata) megmaradt. 3 héttel a szakítás után már új "partnere" volt ezt követő 2 héttel pedig az én kocsimban enyelegtünk. Volt egy két hülyítés h. lesz folytatás, de úgy döntött h. a másik kell neki. A lelkiismeretem nem hagy békén, mindenképp el akartam (akarom) mondani az újnak h. akiben jelenleg annyira hisz az egy utolsó...
A szakítás előtt és után is lenyeltem neki mindent, oltárira megkeserítette az életemet nem egyszer, valamiért mégis mindig tűrtem. Ám amikor azt mondtam h. kitálalok h. velem csalta meg az új fasziját (szex az ex-el) csak ennyi volt a reakciója, h. ne tegyem tönkre az életét.
Viszket az ujjam a hívó gombon h. feldobom.
Vagy ezt még nyeljem le mint egy hatalmas varangyot és ismerjem be h. ezt is meg kellett tanulni?
a bosszútól jobb lesz neked? meg attól, hogy a másik srác szenved? nekem biztos nem.
2011. jún. 28. 21:27
2/13 anonim válasza:
amikor már tudtad, hogy új pasija van és visszament hozzád, tudhattad volna, hogy csak kihasznál... de te nem mondtál neki nemet. Most tehetsz úgy, mintha mindenről csak ő tehetne, de a megcsaláshoz 2 ember kellett... persze, gondolom téged nem zavart, hogy megcsalta a párját veled, de az már igen, hogy a másik pasit választja helyetted... előbb nézz magadba.
2011. jún. 28. 21:29
3/13 A kérdező kommentje:
Talán nem nekem lett kiosztva a szamaritánus szerep, de... az egyik fél nagyon a másik semennyire se gondolja komolyan. csalás csalás hátán, és ezt nem tudom elnézni.
2011. jún. 28. 21:30
4/13 anonim válasza:
hat szerintem hagyd a feneb... nem er ez ennyit
inkabb keress egy magadhoz valo csajszit
2011. jún. 28. 21:31
5/13 anonim válasza:
Ez nagyon hasonló az én helyzetemhez.Igazából a két lehetőség közül egyik se jó.Talán ha van közös ismerősötök ő elszólhatná magát. Vagy vhogy intézd úgy h lebuktasd de ne derüljön ki h te voltál. Hiszen a másik nem fog hinni neked ha pont te mondod mert azt hiszi majd h csak féltékeny vagy.
6/13 anonim válasza:
nem a te dolgod többé, ne foglalkozz vele, majd más megteszi. azért ne te, mert elfogult vagy az ügy kapcsán, lehet, hogy mondasz vagy teszel egy-két olyan dolgot, amit később megbánsz.
7/13 szamóca.. válasza:
nem a te dolgod. nem igazollak.
2011. jún. 28. 21:33
8/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van... Talán csak az zavart h. 3 év ennyit jelentett neki :( :)
2011. jún. 28. 21:36
9/13 anonim válasza:
Ezzel tartozol a leendő sorstársadnak. Bár lehet, hogy elég lenne a kapcsolatotok alatti sérelmeket elmondani, nehogy téged hibáztasson a félrelépésért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!