Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő lekicsinyíri magát?
Igen, azt várja. Én nőként a következőket csinálom:
- ha valid, tehát tényleg egy csunyuska lányról van szó aki valóban el van keseredve, őt biztatom,
- ha egy nyilvánvalóan szép csaj csinálja a kamu fesztivált a figyelemért és az ellenkezésért hogy "de ne hülyéskedj, gyönyörű vagy, tök jól áll", akkor ráhagyom hogy ronda. Ugyanez amikor egy sovány összecsippenti a bőrét a hasán hogy ő milyen kövér. Semmi reakció. Ha annak érzi magát akkor felőlem legyen az 🤷
En amikor lekicsinyitem magam nálam azt jelenti hogy tudom hogy ma nem vagyok formában, nézze nekem el, összeszedem magam, tisztában vagyok azzal hogy nézek most ki.
De volt egy exem aki nem értette.
Egyszer pl volt olyan hogy gyakran láttam a fejem a tükrörben kifáradtnak megtörtnek karikás szem stb. De este mikor félhomályban nézem pedig maga a tökély. Sima egyenletes arc, nagy szép tiszta szemek.
Aztán egyszer ezzel poénkodtam az akkori páromnak hogy én amugy olyan csodálatosan szép vagyok láttam a tükörben, csak épp akkor, ha sötét van🤣 sötétben vmi irgalmatlan szépség vagyoook🤣
(Jelezve azt hogy tudom hogy nem vagyok egy csodaszép és sok a gixer a fejemen)
Erre nem vette a poént nem is értette szerintem, hanem elkezdett gúnnyal kiröhögni, hogy miket találok ki, hogy szép vagyok, de csak sötétben, ez mekkora sz.r. ez az egész mondat.
Én meg pislogtam csak hogy bakker ez nem érti az öniróniát a bujtatott viccet. Mint vmi fogykos..
Én személy szerint nem. Azért kérdezem meg, mert érdekel az őszinte véleménye, hogy mondjuk jól áll e egy adott ruhadarab. Nem kell a kamu.
Viszont nem állok neki magamat szidni, annak semmi értelme.
Egyébként múltkor egy kolleganőm megkérdezte, hogy áll neki az új műszempillája én meg mondtam neki, hogy nekem nem tetszik, az eredeti sajátja szerintem jobban állt neki. Azóta nem beszél velem. Akkor meg minek kérdezi meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!