Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom miert mond olyanokat, hogy lekicsinyítsen?
Figyelt kérdés
Pl nem tudni mit hoz a jövő ((vagy egyutt maradunk, vagy nem,( neki8))
Mikor pr.stikrol poénkodtunk, poenbol bevágta, én 20 ezret se érnék, de 2 ezret se(amugymeg imádja velem a szexet, kulsore értette csak, pedig vekony normalis nő vagyok, anno modellkedtem is, millio kepem van eladva is)
Most úgy a többi nem jut eszembe, ezek ütöttek most nagyon.
Ha őt kérdezem akkor szerinte kiforgatom a szavait nem negativan érti ezeket. Es én vagyok a hibás amiert tulkombinálok.
Vagy én vagyok a túlérzékeny?
2021. aug. 10. 21:13
1/8 anonim válasza:
Gratulàlok az intellektuális partnerhez 😆😆
2/8 anonim válasza:
Mert ő bunkó típus nem az a szeretgetös fajta.
Ha nem tetszik nem kell vele lenni.
3/8 anonim válasza:
Csak rombolja az önbecsülésed, hogy mellette maradj és akard őt, mert kevésnek gondolja magát hozzád. Tipikus pöcs :D Gratulálok hozzá.
4/8 anonim válasza:
Miért poénkodtok prostikról? Ez nem poén, és főleg nem téma párkapcsolatban. Nincs jobb témátok?
5/8 anonim válasza:
Menekülj!!! Egy egy beteg ember. Módszeresen leépíti az önbecsülésed és végül tönkretesz!
6/8 anonim válasza:
Mi a fasz? Te jó ég, ez de beteg már😂 Oké, hogy poénkodunk a másikkal, de azért húzzuk már meg magunknak a határokat. Ez már nem vicces amit ő csinál, inkább megalázó, lenéző. Mintha rád vetítené ki az önértékelési problémáit. Bocsi de nekem ilyen faszi nem kellene, tiszteljük már egymást egy kapcsolatban annyira, hogy ilyeneket még viccből sem mondunk egymásnak!
7/8 anonim válasza:
Paraszt. A jó édes anyukája nem ér 2000-ret.
8/8 anonim válasza:
Így kezdődik egy bántalmazó kapcsolat... Vagy menekülsz, vagy csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!