Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 randi után nem érzek semmit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 randi után nem érzek semmit, ez nagy gond?

Figyelt kérdés
szept. 3. 20:09
 1/9 A kérdező kommentje:
Iszonyat rendes srác, nagyon próbál a kedvembe járni, pont ilyenre vágytam... De valami hiányzik és nem tudom, hogy a kevés idő az oka, vagy mi...
szept. 3. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem valami sok idő. Ha kifejezetten taszít benne valami, az ok lehet az ismerkedés befejézére, de ennyi idő alatt nagy rózsaszín ködöt várni nem érdemes. Alig ismeritek egymást.
szept. 3. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sem éreztem.

Aztán 25 év lett belőle.

szept. 3. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:

#1 Az hogy logikusan tudod mi lenne a jó, az teljesen különbözik attól, hogy mit szeretnél.

Szerintem magadon dolgozz, mielőtt belevágsz ilyesmibe.

szept. 3. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
Kell a külső vonzalom! Férfinél nőnél oda - vissza működik ez😊 Vonz téged a külseje? Csábító a nézése? Van közös téma? Ez mind nagyon lényeges! Egy kapcsolat két emberen múlik, nagyon fontos a külcsín! 3 randi már elég, hogy ezt érezd, neked kell a másik. Sok sikert! 👍 34/N
szept. 3. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem túlságosan ráerőszakolod magadra ezt a kapcsolatos dolgot.

Randizzatok még

szept. 4. 02:31
 7/9 anonim ***** válasza:
5-ös: Mit jelent az, hogy külcsi?
szept. 4. 07:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, külcsín, nem külcsi.

Külső kinézetet jelenti, ahogy a "belbecs" a belső tulajdonságokat.

"Nemcsak a külcsín, a belbecs a fontos" - ezt nem ismered?

Nem az 5-ös voltam egyébként.

szept. 4. 10:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Én sem éreztem. 3.5 éve vagyunk együtt.
szept. 4. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!